První odstavec: Růžičková kapusta nepatří mezi právě oblíbenou zeleninu.
Druhý odstavec: Růžičková kapusta patří mezi oblíbené druhy zeleniny.
Tak si vyber.
Pani Bednářová zapoměla na to nejdůležitější,když se dělají růžičky tak je třeba vrchní růžici vyštípnout,aby se udělala pěkná růžička-já loňského roku nezaštípl a udělá se velká kapusta a tu jsem použil na dušenou se slaninou a byla dobrá.Polévka z růžiček je o lahodnosti polévky.Růžičkové kapusty jsem nechal až do letošního března a postupně používal do polévky,mňamka-zásadně nepoužívám chemii,pouze hnůj a vápno
Není to podmínkou Jirko, záleží hlavně na odrůdě 🤝
Růžičková kapusta je náročná hlavně na dusík, ostatně jako všechny košťály. Z výsevu koncem léta nebude ke sklizni nic, než pár listů. Osobně bych vysazoval nejdéle do poloviny června 🤝 Zbytek článku obvyklý balast, má choroby i škůdce, něco tam nastříkejte 🙈
Paní Ružičková v tom má chaos to dokazuje v předešlém článku nejddřiv ano o něco níže NE !!!