1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ať mají stejný práva jako manželé.ale ať se to nejmenuje manželství.

Dvě manželky a dva manželé stejně jaksi nepasujou do tradice ani do češtiny ani do

oslovování,nechť jsou partneři ,vypusťme slovo registrovaní to se jim nelíbí,dostanou oddací list tak ať jsou oddaní partneři do svazku partnerského. Ať mě nikdo nestaví jako ženatého muže a manžela ,ani moji vdanou manželku na roveň gaye který chce být manželem svého manžela a lesby která chce být manželkou své manželky a o transgenderech už ani nemluvím neboť mě došla fantazie ....prostě stejná práva jistě, ale chlapovi právo na manžela či ženský na manželku nedává smysl.To už by každý potom chtěl mít právo na co si vzpomene třeba být prohlášen za psa nebo krokodýla...

2
Před 3 roky

„Věřím, že se na stejnopohlavní páry dnes již naše společnost dívá bez předsudků, a proto jsem pro, aby měly stejná práva jako páry opačných pohlaví.“

.....já to prostě ponechávám bez komentáře.....

6
Před 3 roky

Jen mi není jasné, který z těch dvou stejnopohlavních bude "rodit" ???

7
Před 3 roky
Bohuslav Kaleta

Homosexuálové mají tohle už dávno vymyšlené.Zaplatí si ,,korporátní matku " nechají ji oplodnit svými spermiemi a ona jim pak dítko porodí a přenechá.To je další kšeft pro Babišovy kliniky s tímto byznysem.Chudáci ty děti,ze kterých se stává obchodní artikl.Kromě toho jsem četla odborné vyjádřžení,že podle posledních výzkumů žádný homosexuální gen neexistuje !! Kam až to došlo,že 4procentní menšina diktuje většině zákony o rodině?

8
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Nenechme si ujít v parcích - zábavu o dvou kancích.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt