1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Měl nu tu nabídku hodit na hlavu. To by udělal člověk, který má alespoň minimum sebeúcty. Tím, že po tom všem, co se mu v roli otloukánka dostalo, šel to toho jako oslík znovu, pro mě skončil. Nechci, aby mě reprezentovali takoví lidé.

59
Před 3 roky
Hana Stojanová

Přesně

32
Před 3 roky

Tak nevím, ať už je to jak chce, utekl z boje, vzdal to. Teď když už se to lepší tak se vrátí? Takže kdykoliv bude stačit zadupat a rádoby zpěvák uteče?

15
Před 3 roky

Ja si myslím že je to jeden z mála lidi kteři se hodí na ministry jednak ma velmi inteligentní vystupování a neplacá pate přes devaté což by u takovych lidí na takových postech nemělo být ,slušný člověk.

16
Před 3 roky

První poviností každého člověka, především mužského, je udržet si DÚSTOJNOST !!!!

Proč si lidi B. nechají líbit to ponižování a urážky? I kdyby mě dával milion za měsíc a slíbil velvyslanectví v Kanadě. Bezeslova bych odešl a podal demisi.

2
Před 3 roky

Víte Zdechovsky je u mě zdechlina a pořad pomlouvat Babiše on nic jineho neumí jen udavat a udavat je to prostě udavač, lidi najděte na tu zdechlinu něco

45
Před 3 roky
Vladislav Sangeta

Ten Zdechovský je excelentně vzdělán. Špatně snáší, když se nám ten agent směje do očí. Zasluhuje spíš povzbuzení než urážky!

25
Před 3 roky

To je nad slunce jasný... Vojtěch bude opět Babišovým ocáskem...hadrem na smetáku.

38
Před 3 roky
Jirka Hanibal

A za odměnu velvyslancem ve Finsku. A to ještě od babišových lidí koupil roušky za 777 Kč/kus. Skvělý výkon. To ANO devastuje společnost i morálně. Čau lidi, proberte se prosím.

23
Před 3 roky

A takovíto bezpáteřní papaláši nám nakonec budou radit, jak bychom se měli chovat a jak podle nich vlastně žít. Škoda slov.

29
Před 3 roky

Morální charakter těchto lidí je pod normou lidského chápání. To už opravdu nemá obdoby.

52
Před 3 roky

je to celé fraška jako tato vláda

být Vojtěchem tak Babiše pošlu někam 😄

22
Před 3 roky

Adam je skutečný chudák a onuce. Babiš je mentální odpad.

56
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt