Měl nu tu nabídku hodit na hlavu. To by udělal člověk, který má alespoň minimum sebeúcty. Tím, že po tom všem, co se mu v roli otloukánka dostalo, šel to toho jako oslík znovu, pro mě skončil. Nechci, aby mě reprezentovali takoví lidé.
Přesně
Tak nevím, ať už je to jak chce, utekl z boje, vzdal to. Teď když už se to lepší tak se vrátí? Takže kdykoliv bude stačit zadupat a rádoby zpěvák uteče?
Ja si myslím že je to jeden z mála lidi kteři se hodí na ministry jednak ma velmi inteligentní vystupování a neplacá pate přes devaté což by u takovych lidí na takových postech nemělo být ,slušný člověk.
První poviností každého člověka, především mužského, je udržet si DÚSTOJNOST !!!!
Proč si lidi B. nechají líbit to ponižování a urážky? I kdyby mě dával milion za měsíc a slíbil velvyslanectví v Kanadě. Bezeslova bych odešl a podal demisi.
Víte Zdechovsky je u mě zdechlina a pořad pomlouvat Babiše on nic jineho neumí jen udavat a udavat je to prostě udavač, lidi najděte na tu zdechlinu něco
Ten Zdechovský je excelentně vzdělán. Špatně snáší, když se nám ten agent směje do očí. Zasluhuje spíš povzbuzení než urážky!
To je nad slunce jasný... Vojtěch bude opět Babišovým ocáskem...hadrem na smetáku.
A za odměnu velvyslancem ve Finsku. A to ještě od babišových lidí koupil roušky za 777 Kč/kus. Skvělý výkon. To ANO devastuje společnost i morálně. Čau lidi, proberte se prosím.
A takovíto bezpáteřní papaláši nám nakonec budou radit, jak bychom se měli chovat a jak podle nich vlastně žít. Škoda slov.
Morální charakter těchto lidí je pod normou lidského chápání. To už opravdu nemá obdoby.
je to celé fraška jako tato vláda
být Vojtěchem tak Babiše pošlu někam 😄
Adam je skutečný chudák a onuce. Babiš je mentální odpad.