1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pane Havránek ty Vaše slinty, které tady plodíte se nedají opravdu číst. Ale Vám stačí pouze to když si můžete do někoho kopnout a hlavně do pana prezidenta Zemana. Já se vůbec nedivím, že odmítá poskytovat informace některým médiím, protože když jsem si přečetl o koho se jedná, tak to musí být každému soudnému člověku jasné, komu tito lidé kteří v nich pracují slouží a jaký mají cíl. Rozeštvávat lidi a vše dobré pošlapat a věci překroutit.

57
Před 3 roky
Míra

Téměř přesne jste popsal strategii Ovara

40
Před 3 roky

Na Ovčáčka nemáte,proto vás tak rozčiluje.Pokud chcete pochopit názory z hradu,přestaňte myslet na momentální zisk a zamyslete se nad budoucností,jestli na to máte IQ.Pokud ne,tak běžte demonstrovat,alespoň si chvíli užijete.

13
Před 3 roky
Josef Tyfa

Tyfo,Tyfo......to je marný

1
Před 3 roky

Ovčáček se už prostě už totálnė zamotal do svých účelově překrucovaných vyjádření i dávání nových významů slovům i realitě dění na Hradě. To se demagogům a nestandartnim vykladačům pravdy stává...

17
Před 3 roky
Roman Kubíček

Přesně tak,pan ten jehož jméno nikdy nezazní,neví,že lháři musí mít dobrou psměť.

Pěkný den a pevné nervy.

7

Náhodou jsem narazila na internetu na Čti doma. Takovou snůšku blábolů jsem pohromadě ještě neviděla. Zvlášť výživné jsou všechny články od autora Kare.Havránek. Nevím, jestli autorovo moralizování je víc směšné nebo trapné. Takhle si vyjadřovaly autorky prvorepublikového psaní pro paní a dívky. 😄

Před 3 roky

Líbí se mi, jak se Mluvčáček chopil rozhodování o kvalitě medií. Tuším, že již Hermann Göring prohlásil, že o tom, kdo je žid rozhoduje on. Že by jakýsi subtilní náznak podobnosti v myšlení? Inu, škola z komančských novin se hodí, ne-li?

3
Před 3 roky

Kde bere český národ ty exkrementy.Můžeme se jenom stydět za to,že se nijak nebráníme.Podívejte se kolem sebe,od starostů počínaje.Samý podvod a náhlé zbohatnutí.Já na bráchu,brácha na mne.

5
Před 3 roky

nedivte se stavu tohoto pomocníka hradu ono pracovat pro hradní pány a dámy dá dost zabrat a na rozvoji člověka to zanechá stopu.

31
Před 3 roky

Nechápu, k čemu Zeman potřebuje takovou nulu. To mu snad byl povinně přidělený, nebo co.

19
Před 3 roky
Hana Stojanová

Nula si vybrala nulu, aby ho nikdo nepřevyšoval.

5
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Vyrazil bych je z hradu vsechny. Tohle ze ma reprezentovat nas stat? Hruza.

2

Aneb jak se rychle a snadno dostat na jeho úroveň

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt