Opět mne někdo , zřejmě LGBT, dalším štvavým článkem přesvědčil proč dostávám kopřivku když jen zahlédnu duhovou vlajku. Jen házení špíny na lidi, abych upřesnil lidi bez odchylky. Ano, patřím k té hnusné většině, co si myslí , že jsou jen dvě pohlaví (jmenujte mi jiné pohlavní orgány) a v době, kdy LGBT začínají válku a chtějí utlačovat heterosexuály, se musíme bránit. Končím se svojí tolerancí . Lidi se vytočí natolik, že budou takové kuřbuřty vyhánět klackem, jako se u nás nikdy nedělo, ale při jejich agresivitě začne.
Kdo Vás utlačuje? A jak? Konkrétně - jakým způsobem Vás kterýkoli homosexuál utlačuje? Mně dosud žádný homosexuál nijak neutlačoval ani proti mně nevedl válku. Znala jsem homosexuály. Nijak mě neutlačovali, nic zlého v mém životě nepůsobili, naopak byli (jsou) to vynikající inteligentní lidi. Oni totiž žádnou válku nevedou, tu si děláte jen Vy ve své hlavě. A taky nás nijak neutlačují, to si děláte taky jen ve své hlavě. Konkrétně čím by nás měli utlačovat? Tím, že jsou? Nechci odpověď, když někdo nenávidí, nenávidí bezhlavě.
To že je někdo gay ho neopravňuje k tomu aby se choval na veřejnosti neslušně. Nikdo na ty úchyly není zvědavý, ať si chodí klidně do Modré ústřice, ale venku se musí chovat slušně.
Nejsmutnější je fakt, že existují gayové vystupující proti vlastní komunitě jen proto, že mají mindraky.
Ano, tam bude zakopaný pes. Přitom případnou menšinovou by mu člověk vyčítal ze všeho nejméně...
Jiří O. ostře proti duháčům, tak tohle by ani Petr Čtvrtníček v České sodě nevymyslel 🙂
Potrefena husa nejvic kejha 😀
Myslím,že sám je gay,steně jako Kikina,alebojí se hradního pána.
Ano, co kdyby se na hradě znelibil a musel jit dělat něco duchaplnejsiho. Camrat jako mluvčí je dobré živobytícko.
Sladkej koloušek 🌈