1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Opět mne někdo , zřejmě LGBT, dalším štvavým článkem přesvědčil proč dostávám kopřivku když jen zahlédnu duhovou vlajku. Jen házení špíny na lidi, abych upřesnil lidi bez odchylky. Ano, patřím k té hnusné většině, co si myslí , že jsou jen dvě pohlaví (jmenujte mi jiné pohlavní orgány) a v době, kdy LGBT začínají válku a chtějí utlačovat heterosexuály, se musíme bránit. Končím se svojí tolerancí . Lidi se vytočí natolik, že budou takové kuřbuřty vyhánět klackem, jako se u nás nikdy nedělo, ale při jejich agresivitě začne.

10
Před 3 roky
Samuel Wiklep

Kdo Vás utlačuje? A jak? Konkrétně - jakým způsobem Vás kterýkoli homosexuál utlačuje? Mně dosud žádný homosexuál nijak neutlačoval ani proti mně nevedl válku. Znala jsem homosexuály. Nijak mě neutlačovali, nic zlého v mém životě nepůsobili, naopak byli (jsou) to vynikající inteligentní lidi. Oni totiž žádnou válku nevedou, tu si děláte jen Vy ve své hlavě. A taky nás nijak neutlačují, to si děláte taky jen ve své hlavě. Konkrétně čím by nás měli utlačovat? Tím, že jsou? Nechci odpověď, když někdo nenávidí, nenávidí bezhlavě.

1
Před 3 roky

To že je někdo gay ho neopravňuje k tomu aby se choval na veřejnosti neslušně. Nikdo na ty úchyly není zvědavý, ať si chodí klidně do Modré ústřice, ale venku se musí chovat slušně.

3
Před 3 roky

Nejsmutnější je fakt, že existují gayové vystupující proti vlastní komunitě jen proto, že mají mindraky.

10
Před 3 roky
Václav Šeda

Ano, tam bude zakopaný pes. Přitom případnou menšinovou by mu člověk vyčítal ze všeho nejméně...

7
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Jiří O. ostře proti duháčům, tak tohle by ani Petr Čtvrtníček v České sodě nevymyslel 🙂

5
Před 3 roky

Potrefena husa nejvic kejha 😀

9
Před 3 roky

Myslím,že sám je gay,steně jako Kikina,alebojí se hradního pána.

10
Před 3 roky
Petr Otáhalík

Ano, co kdyby se na hradě znelibil a musel jit dělat něco duchaplnejsiho. Camrat jako mluvčí je dobré živobytícko.

1
Před 3 roky

Sladkej koloušek 🌈

9
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt