1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Husté věci Babišovi vzkazují pouze media. Příště si Čtidoma.

20
Před 3 roky

Dělá co může ale už nemůže.

19
Před 3 roky

ať si ten dopis strčí

14
Před 3 roky

Babiše do koše.

21
Před 3 roky

Žádný dopis nepřišel.

2
Před 3 roky

Dopis jsem si přečetl. Pan premiér Babiš není bez chyb, ale nedovedu si představit, že by v době covidu řídili zemi lidé jako Bartoš, Fiala, Adam - Pekari nebo Jurečka. Jsou to lidi, kterým jde jen o koryta, nikdy v životě nic pořádného neřídili, vlastně ano, Jurečka traktor.

27
Před 3 roky
Jindrich Nesrsta

Že bys to řídil Ty s Burešem?

13
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

"„Teď čtu v novinách, že můj otec řekl, že musím být pod ‚neustálým dozorem‘ vzhledem k mé pseudonemoci, které se říká schizofrenie. Tím překročil červenou čáru, protože to je lež a sahá to a dotýká se to mé osobní svobody. Nejsem vůbec pod ‚dozorem' ve Švýcarsku, ale volný,“ píše se v reakci pro Seznam Zprávy, která do redakce dorazila z e-mailu Andreje Babiše mladšího, který dříve poskytl jejich reportérům a dosud na něm odpovídal na otázky" "Můj otec lže".

„Četl jsem taky, že policie znovu otevřela můj případ ‚únosu‘. Jestli je člověk opravdu unesený, nebo ne, je jedna záležitost, ale to, že můj pečovatel řekne: ‚Já a tvůj otec uděláme všechno, abys byl zavřený (v psychiatrické léčebně)‘, je druhá. Přeji si být telefonicky v kontaktu s Policií ČR vyšetřující můj případ z Ukrajiny a Ruska. Možná mi to za ten trik se skrytou kamerou vybavíte,“ dodal.

Takto mluví syn našeho premiéra Andreje!!

A tohoto lháře máme volit?

18
Hlavacovamilada

Syn je vážně duševně nemocný, ale to vy nepochopíte. Jen doufejte, že touto nemocí neonemocní nikdo z vaší rodiny. Pak byste mluvil jinak.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt