1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pokud máme rádi svoje děti, vnuky a pravnuky, neničme jim šanci na slušný život! StBáky, komouše, exstrémisty a falešné spasitele, prosím NEVOLIT! Babišova vláda spolu s prezidentem zkazila život nám. Jsme poivinni to našim potomkům napravit!

121
Před 3 roky
Olga Havlíčková

Ne zkazilo nám život třicet procent ovcí co to žerou Stbakovi

14
Před 3 roky

V první moment jsem to nečetla, z podstaty vidím, že s p. Babišem není něco v pořádku. Po týdnu jsem si dodala odvahy. A přečetla. Částečně bych souhlasila s jedním bodem, už ale nevím kterým, protože jsem to odložila do příručního archívu - koše. Nicméně hlavní moto dopisu bude naplněno - když pan Babiš tak touží, aby na něho všichni vzpomínali. ANO to budou. A víte proč? U obyčejných lidí se říká, že když přenechají dětem velké dědictví, tak se děti nejenom rozhádají, ale že následně ani to dědictví pro ně nebude ničím. Ale abychom na pozůstalého vzpomínali je potřeba jim zanechat hodně velký dluh. A proč?? No na velké dědictví se zapomene, ale na druh si vzpomenete každé ráno, když se vzbudíte. Tedy tak. ANO na pana Babiše budeme vzpomínat každý den a na jeho dědictví - dluh našim potomkům.

74
Nesporova Jarmila

On si potřeboval nadělat svoje majetky, na nějaké děti se přeci nebude ohlížet.

46
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Paní Havlíčková nedávejte nikomu vaše rady myslím že normální volič ví co je třeba vhodit do urny dál se nebudu vyjadřovat protože nesmysly nemá cenu se zabývat hezký den

50
Před 3 roky
Pavel Magnusek

Vy nedávejte nikomu rady co má napsat v diskuzi.

10
Před 3 roky

Duchodci by nemeli volit, jejich volebni listky nas zadluzuji, chteji vyssi duchod a proto voli populisty a pak ti aby si nahrabali znovu nakrmi duchodce dluhem a oorad dokola, bud zrusit duchody, nebo duchodce nevolit

23
Před 3 roky
Vladimir Kovadlina

Přesně tak. Pobíráš státní penzi, v důchodu konec s volebním právem. A bylo by po rozhazování a korupcí těch co už nevidí do budoucnosti.

1
Před 3 roky

Ještě tu zbyla spousta majetku, kterou se panu Babišovi nepodařilo ukrást. Dejte mu šanci i v příštích volbách aby to napravil, vždyť on je tak pracovitý, když jde o jeho prachy!

32
Před 3 roky
Vladimír Král

Souhlasím. Jsem si navíc jistá,že hromadně skupuje v Česku pole a to pomocí několika firem. Může si to už dovolit. Hon´dně jsme mu toho zaplatili na daních a on to potom dostal na dotacích...Skládáme se na něho,na chudáka , pořád.

1
Před 3 roky

K tomu není co dodat,jen pomlouvat nadávat ,tod národ Český..Koho byste chtěla u koryta ODS Fialu ten už tam byl,a posral co se dalo .I Klaus jak ukradl pero ,ostuda v celém světě.TOP O9 to je katastrofa sama o sobě.Všichni už tam byly to se opakovat chran nás pane bože.Na Babiše nadáváte ,chtěla bych Vás vidět co by jste udělala Vy nic zhola nic.Babiš nebere výplaty ...Kalousek by je taky nebral...jenom každému podkopává nohy a sám NIC...a PIRÁTI no hrůza Bartoš a jeho dredy ,nesundá je nikdy prohože se v 41 -letech cítí jako INDIÁN no nato už opravdu nemám slov....TAK kdo....

46
Eva Grenová

Není koho

Soudruh Babiš vikřikuje

Moje zem

Moje Praha hlavní město.

a nakonec jsme cizáci.

Cizák k volbám nechodí.

3
Před 3 roky

Proč píšete takové blbosti, pan premiér poslal pouze dopis o dění v republice a hned za tím vidíte volební kampaň. Co Piráti ,Starostové ,ODS TOP ,ty se v té předvolební kampani naparují jako pávy. Piráti si chodí prohlížet kanceláře současné vlády jako na exkurzi. A VIDÍ SE V NICH .Z toho je mě na zvracení.

43
Před 3 roky
Ivana Heřmanová

Pokud by si pan premiér poslat takový dopis na své vlastní náklady, tak je vše v pořádku, ale přesně dle jeho způsobu uvažování, řekne o dopise, kterým vychvaluje sebe, svou vládu a své hnutí, přičemž volby málem za dveřmi, že to není volební kampaň, tudíž to zaplatí z peněz nás všech a nepočítá se mu to do limitu, který ze zákona na kampaň má. Je to stejné, jako tvrdit, že on není majitelem Agrofertu, přitom veškeré zisky plynou jen na jeho účet... Chtěla bych tedy vidět toho majitele, který dovolí, aby mu zisky z jeho firmy sebral někdo jiný.

1
Před 3 roky

Dobrý den.Tak to je zase bomba pro media.Několik lidí hodilo dopis do popelnicea hned je tady šance,jak to nandat panu Babišovi.Hlavně pan Zdechovský.Ten už musí mít nádor na mozku z toho Babiše.Copak asi dělá pro naší republiku,když zrovna nekuje pikle.

14
Před 3 roky
Václav Kocián

Těch "několik" lidí byla nejspíš většina, obzvlášť v panelácích apod., kde obvykle je pod schránkami velká krabice na letáky a svezou se s tím i tyto neurčité dopisy. Já jsem ani netušila, že to je dopis od babiše, a také letěl neotevřen rovnou s letáky.

Před 3 roky

V předvolební kampani kandidáti předvědčují voliče,proč by měli volit právě je.

Soudruh premiér v dopise přesvědčuje čtrnáře,proč by měli volit právě jeho.

Je to jen další ukázka schizofrenní sebeoponentury a permanentní kampaně rádoby za erární prachy.

Takže pěkně vyúčtovat a vykázat jako předvolební výdaje.

30
Před 3 roky

Každý by si měl uvědomit to zlaté pořekadlo. Rozděl a panuj. Myslím, že dva tábory tu jsou a je to škoda. Babička mi vždy říkala jak bylo češi hry a národ a měli jsme vše

Teď prodali vaše pole, louky, pozemky a přesto velebíte to největší zlo zas a znova.

To bylo keců, že prezident Zeman je super. A jak to dopadlo ...

Já myslím, že zlaté časy čechů jsou ty tam

34
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt