Jak Babiše nesnáším, tak tady Farna hodně ulétla! Nedělal si tam žádnou předvolební kampaň, byl jeden z diváků a koncert jí i pochválil. Jak se může vymezovat proti návštěvníkům svého koncertu? Příště ji "zneužije" kdo? Nebo voličům ANO zakáže vstup? Nebude vystupovat ve městech, kde je starosta z ANO? Kdyby si Babiš z toho koncertu udělal svou kampaň, neřeknu ani ň, Ale tohle je fakt mimo mísu.
Nevadí mi boky jako skříň, má některé písničky fakt pěkný. Vadi mi, že se citi ublížena, nebo jak psala "zneužita", že Babiš napsal že si její koncert užil. A co, pochvalil ji, uzil si koncert a udělal fotku. No a co? Kde je slovo o volbách? Panebože at si příště da na plakat seznam politiků, kteří tam nesmí chodit a basta. Je zbytečne ukrivdena. Pokud si někdo koupí listek a jde na koncert a vyfotí se tam s kýmkoliv kdo si taky koupi listek, dá to na net jako stovky jiných, to je trestný? I když ten koncert pochvalii? Kde to teda žijeme?
Neváží si obecenstva. Místo aby byla rada za hojnou účast tak se nechutně naváží. Choboka by si měla vzít příklad z Gotta ten miloval divaky a oni mu to oplaceli .
U mě se úplně odepsala.
Ke skloňování příjmení Farna (vzor žena) :
pro Ewu Farnu, bez Ewy Farny, Ewě Farně Ale to nám asi zní nepřirozeně.Tak to skloňujeme jako Farná. A zdá se ,že jí to ani nevadí.
Aby se nepodělala Chobotka polská. Jí se ani nedotknul, fotil se se svojí faninkou a ona se může podělat.
Má právo se proti tomu ohradit kdyby to byl kdokoli jiný taky by ste útočili jako vosy tak proč jí uražíte
Nechápu proti čemu má právo se ohradit. Jestliže kdokoli napíše, že byl na jejím koncertě a udělá si tam selfíčko, tak je to špatně? Nebo ona vydala nějaké zvláštní nařízení, že se to nesmí? Nemám ráda kampaně a ty volební už vůbec ne, ale tady zpěvačka hodně ulétla, spíš se zviditelňuje ona, na úkor Babiše.