1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jak Babiše nesnáším, tak tady Farna hodně ulétla! Nedělal si tam žádnou předvolební kampaň, byl jeden z diváků a koncert jí i pochválil. Jak se může vymezovat proti návštěvníkům svého koncertu? Příště ji "zneužije" kdo? Nebo voličům ANO zakáže vstup? Nebude vystupovat ve městech, kde je starosta z ANO? Kdyby si Babiš z toho koncertu udělal svou kampaň, neřeknu ani ň, Ale tohle je fakt mimo mísu.

3
Před 3 roky

Nevadí mi boky jako skříň, má některé písničky fakt pěkný. Vadi mi, že se citi ublížena, nebo jak psala "zneužita", že Babiš napsal že si její koncert užil. A co, pochvalil ji, uzil si koncert a udělal fotku. No a co? Kde je slovo o volbách? Panebože at si příště da na plakat seznam politiků, kteří tam nesmí chodit a basta. Je zbytečne ukrivdena. Pokud si někdo koupí listek a jde na koncert a vyfotí se tam s kýmkoliv kdo si taky koupi listek, dá to na net jako stovky jiných, to je trestný? I když ten koncert pochvalii? Kde to teda žijeme?

16
Před 3 roky

Neváží si obecenstva. Místo aby byla rada za hojnou účast tak se nechutně naváží. Choboka by si měla vzít příklad z Gotta ten miloval divaky a oni mu to oplaceli .

12
Před 3 roky
Stanislav Novák

U mě se úplně odepsala.

11
Před 3 roky

Ke skloňování příjmení Farna (vzor žena) :

pro Ewu Farnu, bez Ewy Farny, Ewě Farně Ale to nám asi zní nepřirozeně.Tak to skloňujeme jako Farná. A zdá se ,že jí to ani nevadí.

4

Aby se nepodělala Chobotka polská. Jí se ani nedotknul, fotil se se svojí faninkou a ona se může podělat.

16
Před 3 roky

Má právo se proti tomu ohradit kdyby to byl kdokoli jiný taky by ste útočili jako vosy tak proč jí uražíte

2
Zdenka Hrebenova

Nechápu proti čemu má právo se ohradit. Jestliže kdokoli napíše, že byl na jejím koncertě a udělá si tam selfíčko, tak je to špatně? Nebo ona vydala nějaké zvláštní nařízení, že se to nesmí? Nemám ráda kampaně a ty volební už vůbec ne, ale tady zpěvačka hodně ulétla, spíš se zviditelňuje ona, na úkor Babiše.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt