1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

A takové kreatury jako Babiš , Filip a podobní je zavírali, mučili a vraždili

23
Před 3 roky
Olda Sako

no nic proti, ale ještě horší kreatury byli Britský a Francouzský demokrati, kteří naše demokratický předky předhodili nacistům, tudíž spáchali velezradu naší vlasti a tenhle pán a i další pomáhali Francouzským a Britským zrádcům naší vlasti, nejsou to tudíž bohužel taky vlastizrádci, když pomáhali těm zrádcům??? kdo nebo co bránilo panu Fajtlovi a dalším v tom, aby bojovali proti nacismu jako partyzáni na území naší vlasti, nevíte???

17
Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 3 roky

Velice dobře si na pane generála Fajtla vzpomínám. V létech 1997- 2000 jsem bydlel na ubytovně Juliska v Dejvicích a všichni veteráni 2. světové války se tam v salonku v přízemí scházeli při příležitosti různých oslav. Nikdy se nad nikoho nepovyšovali s každým z nás, kteří seděli a večeřeli, nebo jen tak popíjeli po práci a měli zájem o rozhovor s nimi, si po ukončení vlastní slavnostní akce povídali. Nikoho z nich jsem nikdy neviděl opilého, byli to prostě skvělí "staříci", úctyhodní lidé. Škoda, že dnes jich je již jenom pár. A takových lidí je třeba si vážit a pamatovat si je. Bojovali za naši svobodu.

9
Před 3 roky

A zdaleka nebyl sám. Komunisti zničili život desítkám a stovkám jemu podobných. Pokut je rovnou nepovraždili. Jak můžou mít jejich dnešní pohrobci tu drzost otevřít třeba jen "ústa"? Neuvěřitelný cynizmus a bezcharakternost.

16
Před 3 roky
Vladimír Hanuš

a vadí Vám stejnej cynizmus, bezcharakternost a hlavně pokrytectví u rádobyamerických demokratů, kteří po 4.červenci roku 1776 taky nepřestali ihned s otrokařením černochů a s vybíjením indiánů, že??? a víte, kdy v tom slavným demokratickým a svobodným USA proběhly první volby a kdo všechno se jich směl ve jménu demokracie účastnit??? PS: je horší, když kdokoli, třeba konkrétně komunisti zavírali a i zabíjeli lidi pro jejich protikomunistický názory a postoje nebo je horší, když kdokoli, třeba konkrétně demokrati z USA používali černochy jako otroky jenom kvůli jejich barvě pleti a ne proto, že by to byli zločinci nebo i komunistický nepřátelé demokracie??? povídfejte, jsem opravdu velice zvědavej, co mi na to napíšete... 🙂 😋

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Jen malá nepřesnost v textu - bitva o Británii proběhla v létě a napodzim roku 1940.

František Fajtl byl sestřelen 5.5.1942,doporučuji autorovi přečíst nějaké Fajtlovy knihy..

7
Před 3 roky

Jak se něco napíše proti této kreatuře,tak mu to smazají,Myslím Olda Sako.

6
Před 3 roky
Ludek Novak

Možná lepší, co?🤣😅😂

Před 3 roky

Mizerný článek, plný chyb. Čest pamatce F.Fajtla.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt