1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jste pravdepodobne velice pracujici zena. Proto me docela udivuje, ze se stavite na podporu zvanilu ....misto toho, aby jste podporovala pracujici lidi. Jinak nazorove si delejte co chcete ... ale nedivte se potom reakcim pracujiciho lidu.

23
Před 3 roky
Ilja Kopacek

Jako z Rudého Práva roku 1977, jste fakt eso. Proetáři všech zemí, atd.

25
Před 3 roky

Tenhle koníček té paní někdo platí a jestli je nezaměstnaná tak by byla více prospěšná kdyby roznášela letáky od supermarketů lidem do schránek a nedělat někomu hlásnou troubu a teď záleží kdo více platí a to že určití lidé nedostali zaplaceno za provokací při demonstracích není pravda.

43
Před 3 roky
Jozef Juračák

Pane Josefe, nikdo na demonstrace MCh nechodí z prospěchu. Jestliže agent STB vědomě lže, je třeba se tomu postavit.

32
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 3 roky

Tak Milion chvilek, to byla podařená taškařice.... předseda se sebral a i s penězi zmizel..😀😀... paní je mi spíše líto. Asi to myslí dobře ale vzala to za špatný konec...

15
Před 3 roky

Nevím jak to je a je mi to jedno, ale je mi divné, že se od ní odvrátily její děti, manžel a dokonce i otec. Takže ta osoba bude asi divná.

69
Před 3 roky
Gustav Kříž

Divní jsou oni nedochůdčata neschopná stát si za svým názorem a prodat za 500 svojí vlastní matku

35
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

To je zase titulek. Paní vyhrála prvoinstanční soud, ale prohrála u odvolacího, takže bohužel prohra. Pokud si otevřu na vsi koloniál, musím uvažovat s kupní silou, v Kolovči už to před ní zkoušelo víc lidí a neuspěli. Samozřejmě urážet své potencionální zákazníky je taky hodně chytré. Paní je kverulatka co bude protestovat z principu proti všemu. Tak ať se jí daří, těmhle lidem je lepší se vyhnout.

65
Před 3 roky
Pavel Mertl

Odvolací dostal noty jak má spudit vivat ČR

12
Zobrazit další reakci

Babiše do cely a Lepčolích by mohl paní Fialové dat na podzim medajly, teda jestli nebude nekde na běžkách.

21
Před 3 roky
Saša Uzbekistanskij

Ona chodí na běžky?

Před 3 roky

Hrdá hokyně je naše budoucnost. A k čemu je stařeně taková rodina?

3
Před 3 roky

Ta ženská má být v Dobřanech...chudák...

68
Před 3 roky

"to je ta kráva, co se soudí s Babišem" 😄

Drazí cenzoři - část textu v uvozovkách je citace z článku. To není můj pokus o urážku zmíněné paní.

6
Před 3 roky

Mi to připadá, že některé státní složky pracují jen před volbami.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt