Jste pravdepodobne velice pracujici zena. Proto me docela udivuje, ze se stavite na podporu zvanilu ....misto toho, aby jste podporovala pracujici lidi. Jinak nazorove si delejte co chcete ... ale nedivte se potom reakcim pracujiciho lidu.
Jako z Rudého Práva roku 1977, jste fakt eso. Proetáři všech zemí, atd.
Tenhle koníček té paní někdo platí a jestli je nezaměstnaná tak by byla více prospěšná kdyby roznášela letáky od supermarketů lidem do schránek a nedělat někomu hlásnou troubu a teď záleží kdo více platí a to že určití lidé nedostali zaplaceno za provokací při demonstracích není pravda.
Pane Josefe, nikdo na demonstrace MCh nechodí z prospěchu. Jestliže agent STB vědomě lže, je třeba se tomu postavit.
Tak Milion chvilek, to byla podařená taškařice.... předseda se sebral a i s penězi zmizel..😀😀... paní je mi spíše líto. Asi to myslí dobře ale vzala to za špatný konec...
Nevím jak to je a je mi to jedno, ale je mi divné, že se od ní odvrátily její děti, manžel a dokonce i otec. Takže ta osoba bude asi divná.
Divní jsou oni nedochůdčata neschopná stát si za svým názorem a prodat za 500 svojí vlastní matku
To je zase titulek. Paní vyhrála prvoinstanční soud, ale prohrála u odvolacího, takže bohužel prohra. Pokud si otevřu na vsi koloniál, musím uvažovat s kupní silou, v Kolovči už to před ní zkoušelo víc lidí a neuspěli. Samozřejmě urážet své potencionální zákazníky je taky hodně chytré. Paní je kverulatka co bude protestovat z principu proti všemu. Tak ať se jí daří, těmhle lidem je lepší se vyhnout.
Odvolací dostal noty jak má spudit vivat ČR
Babiše do cely a Lepčolích by mohl paní Fialové dat na podzim medajly, teda jestli nebude nekde na běžkách.
Ona chodí na běžky?
Hrdá hokyně je naše budoucnost. A k čemu je stařeně taková rodina?
Ta ženská má být v Dobřanech...chudák...
"to je ta kráva, co se soudí s Babišem" 😄
Drazí cenzoři - část textu v uvozovkách je citace z článku. To není můj pokus o urážku zmíněné paní.
Mi to připadá, že některé státní složky pracují jen před volbami.