Dobrý den, žádný politik nestojí za to abych přišla o vše,moje děti jsou pro mě všechno.Je divné, že ji zase novináři vyčuchali těsně před volbama jinak jsem o té paní nikdy neslyšela
Já tedy nevím, ale už tu toho o ní bylo dost. Taky o tom, jak prohlásila, že chce být poslankyní. A přitom je za ...no radši si ten výraz odpustím.
Fotka ukazuje co je ona zač. Hejká něco o slušnosti a sama se předvádí v nejhorším světle, ksicht a gesto ji plně vystihuje.
Vy ani fotku nepotřebujete. Za vás mluví úroveň vašeho příspěvku.
Dobře jí tak. Za blbost se totiž platí... 😂
Vy jste ukázkou, kam se v ubohosti dá klesnout.
Ten titulek opět stojí za starou Belu.Nevyhrala žáden soud protože nenabyl právní moci.AB se odvolal a soud vyhrál.Neni psáno jestli je to konečný verdikt.tot vse
To je ten případ, kdy soudci odvolacího soudu se prohlásili za předpojaté, že byli na demonstraci. To svědčí o nestatečnosti soudců a obavy o další práci, když jsou ve střetu s tím mstivým psychopatem?
je to velká slépka nic jiného
Slušnost mně brání odsuzovat člověka za jeho názor i když není totožný s tím mým.Když neznám podrobněji všechny okolnosti, neřekneme si své argumenty pro a proti tváří v tvář. To abych se nakonec bála říct nahlas ten svůj. V demokratické společnosti by nemělo platit : "Kdo nejde s námi, jde proti nám". Paní se dala na svůj-osobní boj. A dalo by se říci za cenu těžkých ztrát. Tou nejhorší je ztráta opory v rodině. Mnozí se do její situace nedostanou, protože budou jenom "kafrat" po hospodách, či v úzkém kruhu anebo na sociálních sítích-pěkně schovaní za svou anonymitu s použitím vulgárních- "siláckých slov" a jen na základě jednoho článku, který letmo přečtou.
Držím palce v marném boji s větrnými mlýny, ale nebojte ono na něj jednou také dojde… 😉✊️🇨🇿
Tady spousta vulgárních lidí urážejí pana Babiše a prezidenta. Oni můžou, ostatní se nesmí otřít o nejhoršího prezidenta Havla. Byly to ztracené a rozkradené roky. Paní Filipová není úplně v pořádku.
Máte naprostou pravdu
Pani si moc vázim mám stejný názor,bohuzel deti má hodne hloupe,já mám nastesti deti rozumne,lháre a zlodeje nesnási.
Hlavně že vám chutná.