Manipulace.
Když tady tak pročítám ty komentáře k paní, která jako jedna z mála si zachovala svou hrdost a sebeúctu a nechce se paktovat se zlodějem, charakterovým mrzákem a udavačem, tak je mi dost zle z toho, co tahle společnost preferuje. Že se nestydíte.
Zorka , sakra proč jste na něj nepodala trestní oznámení , když máte v rukávu tolik důkazů ?
Čím více takový bojovníků jako paní Filipová , tím více to prospívá Babišovi . Že on Babiš si ji platí ??? Vždyť i negativní kampaň je dobrá a někdy lepší než pozitivní . Za pozitivní kampani se hned vidí nějaká kulišárna .
Pán je myslitel. Zajděte s tím na Hrad. Tam takové potřebují.
Ženská-mě je Vás líto-že jste ve Vašem věku neprohlídla-no nebylo vám to dáno?Ti lidé z těch kralikáren kteří je museli někdy zaplatit i několikrát(Hsystem a podobně) si o Vás nemyslí opravdu nic hezkého
Kdo chce kam,
Kavárenská Viktorka.
Chudák pan Havel. Je nechutnosti na co všechno je jeho jméno zneužíváno.
To ti údajní havloidi zapomneli že nemáme být jako oni? To on řekl že za totalitou uděláme tlustou čáru a budeme se dívat do budoucnosti.
No a právě ti co se považují za havloidy tu lustrují jako největší bolševici.
Proč Milion chvílek nepožadovali změnu systému, aby se do vedení státu nemohl dostat žádný takový člověk jako Babiš, ale šlo jim jen a pouze o odstranění Babiše? To nemá s bojem za demokracii nic společného, to spíš vypadá, že je to boj o odstranění někoho, aby na jeho místo mohl někdo jiný.
jděte s havlem někam ten tady rozjebal celej svět
Je mi líto, že se už charakter a hrdost nenosí. Přeju hodně štěstí v dalším životě
Pokud vím, tak tahle hokynářka zatím nevyhrála, rozsudek není pravomocný, a to, že je jí milejší vyřvávat s Minářem naučená hesla proti Babišovi a fotit se Kalousem než vlastní rodina, svědčí o jejím charakteru. Myslím, že tahle otylka by měla vyhledat diabetologa než řešit pana Babiše. Je zajímavé, že zmizela ve stejné době jako Minář s 6-ti miliony.
Asi je odvážná, ale já nějak z principu totálně kladné a vzorné lidi nemusím. Asi pozůstatek po komunistech a jejich idolech a vzorech, kde pravda byla úplně jinde. Když to paní naplňuje, prosím, já bych měla raději okolo sebe rodinu a děti.