A to na ni máme udělat jako sbírku jo? Máme svobodu projevu, tak si snad každý může říkat co chce ne? Nebo je to jinak? Demonstranti urážet a halekat můžou a premiér ne? Každý hrdina musí něco obětovat. Ona obětovala rodinu a podnik. A že by s Havlem přišla svoboda? No nevím teda. Já bych řekl, že od převratu se ženeme někam, kde jsme určitě být nechtěli.
Paní se prezentuje jako jedna z mála, kteří zde zastávají jako jediní tu správnou a průzračně čistou demokracii, kterou tu od konce vlády Václava Havla už nemáme. Současného prezidenta nazývá ruskočínským agentem a všichni, kdo vyznávají jiný světonázor, jsou hlupáci a škůdci.
Dovolím si připomenout, že nejsem zastáncem Babiše a už vůbec ne jeho praktik. Ale byl zvolen v demokratických volbách a nadcházející demokratické volby znovu rozdají karty. Miloš Zeman byl zvolen prezidentem také demokraticky.:! Když odhlédnu od toho, jakými lidmi se v posledních letech obklopuje, stále je to náš demokraticky zvolený prezident. A pokud to nevíte, neváhal už v červnu 1989 vystoupit ve veřejném prostoru a v přímém přenosu na ČST vyjádřit, kam tehdejší ekonomika spěje - a byl za to vyhozen z práce... Kde byla tehdy tato paní.
Já jsem moc nemusel Václava Havla, ale respektoval jsem, že to byl demokraticky zvolený prezident ( i když o té poslední volbě v lednu 1998 je možno velmi vážně pochybovat - bylo třeba na několik desítek hodin zavřít do cely jednoho havlova odpůrce z řad poslanců, aby pak VH mohl být zvolen o jeden hlas - jak demokratické, že..?)... Ale ani to mu potom nebránilo, aby v rozporu s humanitou a láskou schvaloval vraždění nevinných civilistu v Srbsku... Kde tehdy byla tato demokratka..?
A kde byla, když naši zemi prznili Topolánkové, Nečasové a když si kníže Schwarzenberg potřásal rukou s válečným zločincem Hasimem Thacim..?
Na to by nám mohla odpovědět...
Vážená paní Filipová, vyjadřuji Vám můj, po celou dobu neskonalý obdiv. Hlubokosklon! Zdravím a přeji Vám pevné zdraví. ❤️✌️👍
Nenaražte hlavou o zem. To je děsné hrdinství, kopnout si do někoho, do koho si kopne každý.
Umanutá aktivistka zrcadlově podobná aktivistkám v 50. letech. Proč se s ní rozešla rodina, celá, tuto otázku je třeba si položit a ne kecat fráze o premiérovi.
Placení, neplacení, stačilo sledovat, jak chvilkaři nakládali s vvybranými penězi od ..., kteří jim je dali.
Tehdy jsem tu měl jednoho přítele z Německa, zíral jak se ti pánové podobali , včetně košilí, SA.
Tak paní bych navrhnul na vyznamenání za čtvtý odboj. Něco takového by dokázal opravdu jen málokdo.Jednu takovou "hrdinku" bych tu ještě našel M.Němcovou ta se pochlubila že bojovala proti totalitě tím že kradla v obchodech ...rohlíky.
Jana Filipová si pokoj nedá, je jak blecha v kožiše. Jenže kožich se vytřepe, nebo dá na mráz..
Ta žena nepochopila, že buď byla zneužita jako žena " z lidu" pro lid, nebo se chtěla svézt na tobogánu popularity, ale vlezla na špatný tobogán. Sledovala jsem ji na Letné a dále na jejích stránkách na Fb. Těžko říct, aniž bych jí chtěla osobně snižovat, co vlastně si myslela, když vyměnila hodnoty vlastní rodiny a nezviditelnou prosperitu běžného života za tu chvíli slávy..pochybné slávy nekritických hlupáků. Národ si vybere sám..a vybral.
Paní Filipová je kulantně řečeno hodně naivní...
Posloužila zrzavému prospěcháři a teď už o ní mají zájem jen pisálkové a za chvíli nikdo.
No jo je před volbami, je zase potřeba začít ovlivňovat voliče. Zajímavé, že co se Babiše týče, jsou články stále jen negativní .. holt je vidět za koho tyto weby kopou a kdo je platí ..
A nejlepší na tom je, že čím víc se do něj kope, tím víc má hlasů.
Slepice, která se pustila na tenký led a neměla na to, chtěla být hrdinkou, chtěla vlézt do politiky, jen se zesměšnila a sklízí ovoce! Kdo seje vít, sklidí bouři!! Je jen trapná!
sama jste.
Doby, kdy jako program stačil jen antibabiš, jsou doufám už pryč, je pozdě si z něho teď dělat živnost. Co takhle se starat o to, co bude lepší? Zatím nikoho a nic takového nevidím a aktivisté nikdy nic konstruktivního neudělali. Všechen odpor proti současnému premiérovi je jen převlečená závist, která s schovává za ideály.
Muselo dát práci vyplodit takovou hloupost. Paní Jana jen chtěla, aby se ve veřejném prostoru nelhalo. Jak vidím z komentářů, tady je lež vedoucí myšlenkou. Tento národ špatně dopadne. Jaký Babiš, takoví voliči.
Ještě zbývá vyzdvihnout jeho omluvu sudeťákům za jejich odsun.
K tomu to bohužel asi spěje. Budeme aasi další spolkovou zemí Německa?