1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jo mlionkáři , ti umí odsoudit člověka bez soudu . Těmto lidem bez odpovědnosti paní věřila !

21
Před 3 roky
Jiří Augustin

Je zajímavé, jak soud tuto věc vyřídil rychle. Tady urážejí hlavu státu nic se neděje,Soukup uráží koho se mu zachce nic se neděle. Filipová je chráněna?

11
Před 3 roky

Baba čuchla ke slávě, že se o ní píše, za podpory Rakušana a spol a připadá si já Johanka z Arku, chudera takhle se vzdát rodiny! Anna proletářka ?

34
Před 3 roky

Přečetl jsem si několik komentářů. Nechápu jak může někdo obviňovat " Havloidy" z urážek a hrubostí. Zatím se tak projevují zastánci nových "pořádků" přesně podle hesla: jaký prezident takový lid. Té paní si vážím, držím ji palce. A děkuji za naději, že ještě všichni neklesli na úroveň čtvrté cenové skupiny. Rád akceptuji i ty s jiným názorem, ale bez emocí a urážek. P.S. Pan Václav Havel je můj poslední prezident i když jsem s některými věcmi nesouhlasil.

23
Před 3 roky
Pytlak Rihamirek

Souhlasím bez jediné připomínky, výjimky.

10
Před 3 roky

stála živnost, rodinu i soukromí, přesto se nevzdala. Jaká je? Blbá?

3

Já jsem člověk určený ministrem obrany ČR k práci Vlády, s dlouhými vztahy s prezidenčty USA.Jsem schopný odborník.Mám ochranu prezientů USA,zejména před vládou ČR.Vláda a Uřad Vlády ČR roky používall dodnes Policejní prezi dium a PČR s ministerstvem obrany ČR k výrobě ponětů a útoků,včetně mnohočetných vyhrožování zabitím i celé mé rodině ,podílela se na tom i GIBS a Poslanecká sněmovna.Také tolik vyhrožovali nenarozeným dětem mérodiny zabitím v porodnici hnutí ANO,až do toho musel vstoupit můj přítel Obama.Jako nemocná nemám pořádnho doktora, syn mi kvůli trestným věcem ústavního soudce Výborného a jeho syna poslance Marka Výborného s BIS utekl a dcerami nedává děti.Adam Vojtěch užíval dohodnotou a vyžaovanou tresnou činnost dnes tresně stíhaného NCOz Lenky Bradáčové,která mi také nepomohla.Pomáhá Vláda Slovenaka a Joe Biden.Hrůza žít,když jste přítel prezinetů USA a vastní stát vás chce i třeba až zabít a použije ktomu kohokoliv,včetně premeira

16
Před 3 roky
Alena Dominika Dostalova

A pointa tohoto ......?

Před 3 roky

Nechutá osoba. A ta fotka mluví za své. Nedivím se, že se této matky a manželky zřekla celá rodina. Ona je naprogramovaná jako sebevražedný atentátník. Nehledí na nikoho, jen se nechá slepě ovládat rádoby kamarády. Mohla mít celou rodinu, ale ztratila rozum a skončila s prostředníčkem na ruce...

21
Před 3 roky

Na jedné straně slušný člověk a na druhé estebackej póvl.

109
Před 3 roky
Jiří Růžička

Slušný člověk nedělá na fotce "fakáče".

2
Před 3 roky

Je mi smutno kolik zlosti je v lidech kolem nás🙁 Samozřejmě máte Paní Filipová mojí nekonečnou podporu...🇨🇿

68
Před 3 roky
Martin Švejda

No to jí hodně pomůže.

2
Před 3 roky

jen pohled na ní hovoří za vše bohužel i takové blbky se rodí musí se nějak prezentovat když není o ní zájem

6
Před 3 roky

Konecne nekdo kdo ma odvahu nahlas promluvit narozdil od prozdisracu kteri jsou silni jen doma.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt