Jo mlionkáři , ti umí odsoudit člověka bez soudu . Těmto lidem bez odpovědnosti paní věřila !
Je zajímavé, jak soud tuto věc vyřídil rychle. Tady urážejí hlavu státu nic se neděje,Soukup uráží koho se mu zachce nic se neděle. Filipová je chráněna?
Baba čuchla ke slávě, že se o ní píše, za podpory Rakušana a spol a připadá si já Johanka z Arku, chudera takhle se vzdát rodiny! Anna proletářka ?
Přečetl jsem si několik komentářů. Nechápu jak může někdo obviňovat " Havloidy" z urážek a hrubostí. Zatím se tak projevují zastánci nových "pořádků" přesně podle hesla: jaký prezident takový lid. Té paní si vážím, držím ji palce. A děkuji za naději, že ještě všichni neklesli na úroveň čtvrté cenové skupiny. Rád akceptuji i ty s jiným názorem, ale bez emocí a urážek. P.S. Pan Václav Havel je můj poslední prezident i když jsem s některými věcmi nesouhlasil.
Souhlasím bez jediné připomínky, výjimky.
stála živnost, rodinu i soukromí, přesto se nevzdala. Jaká je? Blbá?
Já jsem člověk určený ministrem obrany ČR k práci Vlády, s dlouhými vztahy s prezidenčty USA.Jsem schopný odborník.Mám ochranu prezientů USA,zejména před vládou ČR.Vláda a Uřad Vlády ČR roky používall dodnes Policejní prezi dium a PČR s ministerstvem obrany ČR k výrobě ponětů a útoků,včetně mnohočetných vyhrožování zabitím i celé mé rodině ,podílela se na tom i GIBS a Poslanecká sněmovna.Také tolik vyhrožovali nenarozeným dětem mérodiny zabitím v porodnici hnutí ANO,až do toho musel vstoupit můj přítel Obama.Jako nemocná nemám pořádnho doktora, syn mi kvůli trestným věcem ústavního soudce Výborného a jeho syna poslance Marka Výborného s BIS utekl a dcerami nedává děti.Adam Vojtěch užíval dohodnotou a vyžaovanou tresnou činnost dnes tresně stíhaného NCOz Lenky Bradáčové,která mi také nepomohla.Pomáhá Vláda Slovenaka a Joe Biden.Hrůza žít,když jste přítel prezinetů USA a vastní stát vás chce i třeba až zabít a použije ktomu kohokoliv,včetně premeira
A pointa tohoto ......?
Nechutá osoba. A ta fotka mluví za své. Nedivím se, že se této matky a manželky zřekla celá rodina. Ona je naprogramovaná jako sebevražedný atentátník. Nehledí na nikoho, jen se nechá slepě ovládat rádoby kamarády. Mohla mít celou rodinu, ale ztratila rozum a skončila s prostředníčkem na ruce...
Na jedné straně slušný člověk a na druhé estebackej póvl.
Slušný člověk nedělá na fotce "fakáče".
Je mi smutno kolik zlosti je v lidech kolem nás🙁 Samozřejmě máte Paní Filipová mojí nekonečnou podporu...🇨🇿
No to jí hodně pomůže.
jen pohled na ní hovoří za vše bohužel i takové blbky se rodí musí se nějak prezentovat když není o ní zájem
Konecne nekdo kdo ma odvahu nahlas promluvit narozdil od prozdisracu kteri jsou silni jen doma.