Pro mě je nejdůležitější, jaké a za kolik nabízí prodejce zboží. Je mi u zadku, koho ten prodejce volí a na jaké chodí demonstrace, neboť je to jeho právo. Nesouhlasil jsem s Minářem, který se chtěl svými demonstracemi dostat do politiky, ale nesouhlasím ani s Babišem. Jsem však názoru, že změna vlády má probíhat u voleb. Kdyby lidé zvolili komunisty, skřípal bych zuby, ale to je demokracie, kterou chtěla většina z nás.
Že bych ale přestal chodit nakupovat k někomu, kdo je mediálně znám jako odpůrce politika xyz, tak to tedy ne. Pokud paní musela zavřít koloniál jen proto, že se soudila s Babišem, tak je to spíše vizitka nedemokratičnosti jejich zákazníků. Vypadá to tak, že jeden člověk, který sliboval jak bude lidi spojovat, rozeštval národ proti sobě snad na generaci.
To ani není špatná vizitka toho politika, ale nás Čechů.
Lidé mají právo nakupovat v obchodě, který si vyberou. Není to žádná nedemokratičnost.
Havloidi trpí jedním osobnostním rysem. Mají patologickou potřebu opakovat že jim jde o slušnost, protože z jejich chování byste to jinak nepoznali jak uráží všechny kolem sebe. 😄
Viz. jak označují prezidenta zvoleného většinou lidu republiky za rusko-čínského agenta. Vše vypovídá o tom, že tenhle názorový směr podporují americké neziskovky a státní organizace jako NED z nichž havloidi čerpají rozumy.
Havloidi jsou ovčí stádo Sorouše i americké ambasády. Co vypovídá o inteligenci a svéprávnosti skupiny lidí kolem Havla, když obdivují někoho, kdo nedokázal vystudovat VŠ a jeho největším zájmem bylo absurdní umění. Nic proti úchylkám jako absurdní umění, ale ať takoví lidi mimo racionální realitu nelezou do politiky.
Tahle fanatická havloidní ženština jde dokonce proti svojí rodině.
Trefa.
Držíme vám palce. Jste odvážnější, než zbabělci od klávesnic, kteří adorují podvodníka a darebáka. Jádro národa je jiné, než ten mnohačetný póvl placených trollů.
Já se obávám, vzhledem k průzkumům, že jádro národa zdravé není 🙁
Dobře jí tak.
Hmm. Klasická reakce voliče Bureše. V každé populaci je cca 30% jedinců s inteligencí na hraně idiocie. To je výrok dalšího vašeho favorita Zemana. Teď už k vám do té 30 patří také.
Paní jak dolejzá za Babišem🤗třeba chce něco víc.
Vaše iniciály říkají vše!
Skvělé, jen tak dál, paní Filipová, závidím Vám Vaší odvahu a odhodlání. Vstoupila jste do dějin jako odpůrce totalitní zvůle a bojovník proti lži a nenávisti, kterou v současné době představují premiér a president. Věřím, že se společně dočkáme odchodu těchto dvou individuí do ústavu. Moc děkuji.🕯️☺️
Jen aby jste tam nebyl dříve vy....
Paní Jano, jste pro mně neuvěřitelně statečná a chytrá žena, která má můj hluboký obdiv. Přeji pevné zdraví a nervy. Věřím, že nad agentem 25085 již brzy tento národ vyhraje a Bureš bude po zásluze za své činy potrestán.
Ta lopata přišla o rodinu. Tak to dejte dohromady. Takové dva bezmosky, svět neviděl.
Víra ve slušnost? No to je tedy hodně silný vtip. Živnost ji stála její hloupost, když předpokládala, že jí její válka s Babišem přitáhne zákazníky bez práce. Nejspíš na obchod nemá schopnost, to se stává, ale takhle trapně to obhajovat ...
Není nic snadnejšiho než lidi soudit.
Jak ubohé...
Pražská kavárna a odkazy toho ochlasty Vendelína???😂😂😂
Pan Hrubec určitě denní návštěvník hospod IV cenové skupiny,nemá závitů navíc.
Obyčejná ukřivděná Havloidka
Pravila kobliha a šla zvolit estébáka.