1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pro mě je nejdůležitější, jaké a za kolik nabízí prodejce zboží. Je mi u zadku, koho ten prodejce volí a na jaké chodí demonstrace, neboť je to jeho právo. Nesouhlasil jsem s Minářem, který se chtěl svými demonstracemi dostat do politiky, ale nesouhlasím ani s Babišem. Jsem však názoru, že změna vlády má probíhat u voleb. Kdyby lidé zvolili komunisty, skřípal bych zuby, ale to je demokracie, kterou chtěla většina z nás.

Že bych ale přestal chodit nakupovat k někomu, kdo je mediálně znám jako odpůrce politika xyz, tak to tedy ne. Pokud paní musela zavřít koloniál jen proto, že se soudila s Babišem, tak je to spíše vizitka nedemokratičnosti jejich zákazníků. Vypadá to tak, že jeden člověk, který sliboval jak bude lidi spojovat, rozeštval národ proti sobě snad na generaci.

To ani není špatná vizitka toho politika, ale nás Čechů.

8
Před 3 roky
Vladislav Novák

Lidé mají právo nakupovat v obchodě, který si vyberou. Není to žádná nedemokratičnost.

1
Před 3 roky

Havloidi trpí jedním osobnostním rysem. Mají patologickou potřebu opakovat že jim jde o slušnost, protože z jejich chování byste to jinak nepoznali jak uráží všechny kolem sebe. 😄

Viz. jak označují prezidenta zvoleného většinou lidu republiky za rusko-čínského agenta. Vše vypovídá o tom, že tenhle názorový směr podporují americké neziskovky a státní organizace jako NED z nichž havloidi čerpají rozumy.

Havloidi jsou ovčí stádo Sorouše i americké ambasády. Co vypovídá o inteligenci a svéprávnosti skupiny lidí kolem Havla, když obdivují někoho, kdo nedokázal vystudovat VŠ a jeho největším zájmem bylo absurdní umění. Nic proti úchylkám jako absurdní umění, ale ať takoví lidi mimo racionální realitu nelezou do politiky.

Tahle fanatická havloidní ženština jde dokonce proti svojí rodině.

124
Před 3 roky
Jan Kovanda

Trefa.

17
Před 3 roky

Držíme vám palce. Jste odvážnější, než zbabělci od klávesnic, kteří adorují podvodníka a darebáka. Jádro národa je jiné, než ten mnohačetný póvl placených trollů.

215
Před 3 roky
Marcela Králová

Já se obávám, vzhledem k průzkumům, že jádro národa zdravé není 🙁

Před 3 roky

Dobře jí tak.

195
Před 3 roky
Marta Lišková

Hmm. Klasická reakce voliče Bureše. V každé populaci je cca 30% jedinců s inteligencí na hraně idiocie. To je výrok dalšího vašeho favorita Zemana. Teď už k vám do té 30 patří také.

203
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 3 roky

Paní jak dolejzá za Babišem🤗třeba chce něco víc.

87
Před 3 roky
Vilém Bednárik

Vaše iniciály říkají vše!

1
Před 3 roky

Skvělé, jen tak dál, paní Filipová, závidím Vám Vaší odvahu a odhodlání. Vstoupila jste do dějin jako odpůrce totalitní zvůle a bojovník proti lži a nenávisti, kterou v současné době představují premiér a president. Věřím, že se společně dočkáme odchodu těchto dvou individuí do ústavu. Moc děkuji.🕯️☺️

221
Oldřich Kozubík

Jen aby jste tam nebyl dříve vy....

Před 3 roky

Paní Jano, jste pro mně neuvěřitelně statečná a chytrá žena, která má můj hluboký obdiv. Přeji pevné zdraví a nervy. Věřím, že nad agentem 25085 již brzy tento národ vyhraje a Bureš bude po zásluze za své činy potrestán.

173
Před 3 roky
Jindřich Lhoták

Ta lopata přišla o rodinu. Tak to dejte dohromady. Takové dva bezmosky, svět neviděl.

2
Před 3 roky

Víra ve slušnost? No to je tedy hodně silný vtip. Živnost ji stála její hloupost, když předpokládala, že jí její válka s Babišem přitáhne zákazníky bez práce. Nejspíš na obchod nemá schopnost, to se stává, ale takhle trapně to obhajovat ...

164
Magda Forejtová

Není nic snadnejšiho než lidi soudit.

Jak ubohé...

55
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Pražská kavárna a odkazy toho ochlasty Vendelína???😂😂😂

92
Před 3 roky
Zdenek Hrubec

Pan Hrubec určitě denní návštěvník hospod IV cenové skupiny,nemá závitů navíc.

1
Před 3 roky

Obyčejná ukřivděná Havloidka

69
Před 3 roky
Milan Kobrč

Pravila kobliha a šla zvolit estébáka.

54
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt