1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Milý autore, samotný fakt, že někdo není nadšen z nápadu kdekoho, kdo si říká umělec, ještě neznamená, že je tento nevzdělanec, tak jako ten, kdo na nahém císaři v pohádce Císařovy nové šaty neviděl oděv, nebyl neodpustitelně hloupý a nehodící se pro své povolání. Prostě jen říkal, co vidí a co si o tom myslí.

Vaše představa, že když si pár kamarádů ze školy vzájemně potvrdí, že jsou velicí umělci, každý to musí respektovat a obdivovat, je lichá. Nemusí.

21
Před 3 roky

ten článek celý působí jako demonstrace rčení "přání je otcem myšlenky."

Dost pochybuji, že považuje za hodnotné umění třeba guerilla knitting, ačkoli je to skoro totožný princip.

3
Před 3 roky

Tak to jsem se opravdu pobavila.

2
Před 3 roky

Hloupý titulek hloupého článku. Kdybych byl obyvatel Paříže, byla by to pro mne zajímavá změna. Jako zahraniční turista, který se trcká do Paříže celý den v autobuse, abych viděl slavné památky na vlastní oči, budu asi zklamaný. Je to tak těžké POCHOPIT? Navíc si myslím, že by autor projektu byl nadšený i z negativních ohlasů, protože se jde o jasnou provokaci. On je to ale. příjemný pocit, být ten pán chytrý a spílat lidem za to, že si myslí něco jiného, než já😊

Před 3 roky

Och moudrý autore, jak strašné je, že si Češi dovolí mít vlastní názor úplně na kdeco. Dokonce i nesouhlasný!

Udělat z historické památky balík, to je

tedy vskutku hodno obdivu. Zajímalo by mne, jak by se toto (podle mého názoru parazitické) "umění" zamlouvalo tvůrci Vítězného oblouku.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt