Milý autore, samotný fakt, že někdo není nadšen z nápadu kdekoho, kdo si říká umělec, ještě neznamená, že je tento nevzdělanec, tak jako ten, kdo na nahém císaři v pohádce Císařovy nové šaty neviděl oděv, nebyl neodpustitelně hloupý a nehodící se pro své povolání. Prostě jen říkal, co vidí a co si o tom myslí.
Vaše představa, že když si pár kamarádů ze školy vzájemně potvrdí, že jsou velicí umělci, každý to musí respektovat a obdivovat, je lichá. Nemusí.
ten článek celý působí jako demonstrace rčení "přání je otcem myšlenky."
Dost pochybuji, že považuje za hodnotné umění třeba guerilla knitting, ačkoli je to skoro totožný princip.
Tak to jsem se opravdu pobavila.
Hloupý titulek hloupého článku. Kdybych byl obyvatel Paříže, byla by to pro mne zajímavá změna. Jako zahraniční turista, který se trcká do Paříže celý den v autobuse, abych viděl slavné památky na vlastní oči, budu asi zklamaný. Je to tak těžké POCHOPIT? Navíc si myslím, že by autor projektu byl nadšený i z negativních ohlasů, protože se jde o jasnou provokaci. On je to ale. příjemný pocit, být ten pán chytrý a spílat lidem za to, že si myslí něco jiného, než já😊
Och moudrý autore, jak strašné je, že si Češi dovolí mít vlastní názor úplně na kdeco. Dokonce i nesouhlasný!
Udělat z historické památky balík, to je
tedy vskutku hodno obdivu. Zajímalo by mne, jak by se toto (podle mého názoru parazitické) "umění" zamlouvalo tvůrci Vítězného oblouku.