1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Není nic strašnějšího než žena, která žije z toho jaký má zadek, dekolt, a jaký kus prsou ukáže fotografům. Většinou má jen krátký čas na to, ulovit si nějakou naditou peněženku, než se stane bezvýznamnou!

4
Před 3 roky

A proč ne. Každý se rád podívá na něco, co je pěkné. A když se nepodívá, tak bude ochuzen.

21
Před 3 roky

Hm-kozy má pěkné,tak je jasné,že takováto potvůrka se snaží toho využít,dokud to jde

21
Před 3 roky

A proč by to mělo být nevkusné? Stále lepší pohled,než na vršky od magi pod kobercem..Holka byla obdařena-proč se nepochlubit?

27
Před 3 roky

Zajímalo by mě, kteří muži o ní tajně sní a zda opravdu má vše, o čem muži sní? Slyšel jsem s ní pár rozhovorů, pár i četl a myslím, že muži sní o tom, že má žena i mozek...no, tady bohužel. Krása fakt není všechno a čeho je moc, toho je příliš.

16
Před 3 roky
Karel Jelínek

Pokud mluvíte o dlouhodobém vztahu tak určitě máte pravdu, taková žena je poklad a jsem rád, že takovou mám i doma. Každopádně z pohledu člověka, který si dřív poměrně dost užíval mohu říct to, že na pár nocí vážně nepotřebujete, aby žena byla inteligentní, když se prakticky jedná jen o to jedno...

Před 3 roky

Vy máte ale starosti, to Vám závidím. Z takovéhle pičičárny stvořit článek, to už je umění.

20
Před 3 roky

Jo je!. Je to krásná žena, která ukazuje krásný tělo, tak proč by nemohla?. Ženskou přirozeností je líbit se, tedy nabízet se muži a ona prostě ukazuje svou přirozenost, za mě je to pěkný pohled na pěknou ženu, jen ať si užívá mladého těla, neboť navždy tomu tak nebude...

18
Před 3 roky

A koho to zajímá. Bulvár?

3
Před 3 roky

Nevím, co na ní všichni vidi. Jsou mnohem hezčí. Jediné co umí, je se vystavovat. Kdyby to nedělala, nikdo by si ji nevšiml.

22
Před 3 roky

Nevím co je na tom nevkusneho naopak je jasný že když má takové předností že nebude chodit zahalená a podělí se o ten pohled s námi ostatními ale že je to krásná ženská to se musí nechat.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt