Není nic strašnějšího než žena, která žije z toho jaký má zadek, dekolt, a jaký kus prsou ukáže fotografům. Většinou má jen krátký čas na to, ulovit si nějakou naditou peněženku, než se stane bezvýznamnou!
A proč ne. Každý se rád podívá na něco, co je pěkné. A když se nepodívá, tak bude ochuzen.
Hm-kozy má pěkné,tak je jasné,že takováto potvůrka se snaží toho využít,dokud to jde
A proč by to mělo být nevkusné? Stále lepší pohled,než na vršky od magi pod kobercem..Holka byla obdařena-proč se nepochlubit?
Zajímalo by mě, kteří muži o ní tajně sní a zda opravdu má vše, o čem muži sní? Slyšel jsem s ní pár rozhovorů, pár i četl a myslím, že muži sní o tom, že má žena i mozek...no, tady bohužel. Krása fakt není všechno a čeho je moc, toho je příliš.
Pokud mluvíte o dlouhodobém vztahu tak určitě máte pravdu, taková žena je poklad a jsem rád, že takovou mám i doma. Každopádně z pohledu člověka, který si dřív poměrně dost užíval mohu říct to, že na pár nocí vážně nepotřebujete, aby žena byla inteligentní, když se prakticky jedná jen o to jedno...
Vy máte ale starosti, to Vám závidím. Z takovéhle pičičárny stvořit článek, to už je umění.
Jo je!. Je to krásná žena, která ukazuje krásný tělo, tak proč by nemohla?. Ženskou přirozeností je líbit se, tedy nabízet se muži a ona prostě ukazuje svou přirozenost, za mě je to pěkný pohled na pěknou ženu, jen ať si užívá mladého těla, neboť navždy tomu tak nebude...
A koho to zajímá. Bulvár?
Nevím, co na ní všichni vidi. Jsou mnohem hezčí. Jediné co umí, je se vystavovat. Kdyby to nedělala, nikdo by si ji nevšiml.
Nevím co je na tom nevkusneho naopak je jasný že když má takové předností že nebude chodit zahalená a podělí se o ten pohled s námi ostatními ale že je to krásná ženská to se musí nechat.