Čím se liší současní lepšolidé tipu guvernéra ČNB Singera, který "rozprodal" za babku Český národní poklad, na který se skládali za První republiky naši dědečkové a babičky. Byl to stejný zločinec jako pan knížepán, možná i horší, protože ožebračil, a myslím, že i protiprávně, všechny občany ČR !!!!!
Cca 54 tun ze zlatých rezerv zašmelil Tošovský za počmárané papírky a myslel,že žluté plíšky se někde lehce vyhrabou.Nechápu proč se to nestíhá a Toša nesedí v base ale lítá si po Usa v nějakým LAMBO nebo FERRARI šmejd.A nesedí-škoda!
Právo první noci by se vám asi líbilo, že ?
Musíš si vzít škaredou, budeš na to sám.
Jo, tak to u nás teď potoky vyplavují mrtvé ryby, živočichy kolem nich ale kdo za to může jestli Komanči ,19.století,Babiš,kdo to ví nepoví. Já si myslím že dnešní hledači pokladú s detektory kovů ani polovinu nálezu nenahlásí a také proč? Horší to bude až budou kopat po naších dnešních obyvatelích planety, ČR nevyjímaje ,tady až kopnou do země ,budou zírát ale mě už to bude jedno ,tady stejně není žádná budoucnost.
a co najdou po Vás?
A kde je ten poklad dnes? Rozprodán jako zlomkové zlato v roce 2009 jako dalších 10 tun zlatých mincí za pár korun. Komu?
Prosím? Myslím, že tu několik lidí mluví každý o něčem jiném.
Pane Nováku, doufám, že to míníte ironicky. Církev brala, škubala chudé lidi a po celou dobu existence jen hrabala a hrabala. Ježíš chodil bos , i dnešní preláti jsou ověnčeni zlatem, že málem neupadnou. Všechno bohatství katolické církve je jen z krve a potu obyčejných lidí. Kážou vodu a pijí víno. Jsou a vždy byly vykrmení k prasknutí. I dnešnímu biskupovi se se třemi podbradky těžko hovoří. Ano byli nositelé vzdělanosti, ale jen pro vybrané. Obyčejné lidi nechávali úmyslně negramotné, aby na ně někdo musel pracovat. Dějiny a bohužel i současnost v některých státech nezměníme. A to se nezmiňuji o všech sexuálních aférách těchto pánbičkářů. Ne, že by se jim mělo něco vracet, ale všechno sebrat! Nemají na majetku ani nejmenší zásluhu, kromě odírání nevědomých.
Vidím,že se to tady posunolo naprosto jiným směrem.Sám jsem ateista,ale víru nikomu neberu.Jen mě děsí,kolik zvěrstev se historicky páchalo a vlastně páchá i dnes ve jménu nějahého boha.
Jo, jo, to byly drsné doby. To plebs ještě platil desátek, tj 10% z přijmu. A je jedno, jestli obilím, bramborami a nebo penězi. Dnes plebs platí 15% daně ze mzdy, spotřební daň za líh, paliva, alkohol a tabák. Pak ještě DPH 21%. Daň z nemovitosti. A různé další daně. Dneska je podstatně líp.
Dnes je to to samé, neodevzdáš, co jsi našel, půjdeš do vězení, nic se nezměnilo.
Přesně.
Dostat se k moci vyřeším velkou část státního dluhu. Zabavil bych jim všechny majetky a rozprodal, a uchycení pánbičkáře vyhnal za
hranice. Historicky jde o majetky všech lidí co se nechali a nechávají oškubat od církve.
Jak oddělíte majetek, který byl církvi dobrovolně odkázán? A nebo jim seberete úplně vše?
Ach jo, titulek jako hrom, a když proklikneš, ":zpráva" z 18. století... Zkrátka Seznam je bulvár
Přes 50kg zlatých keltských duhovek na dohled mocného a bohatého opida (obec Hradiště), to vše asi v roce 400n.l.
Hádejte, jak se tenkrát ono opidum jmenovalo. Proslavilo se v roce 631.