1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Autor: Nezávislý komentář

Asi neví toto -

John Swinton, bývalý šéf zaměstnanců New York Times byl jedním z nejoblíbenějších lidí od novin v New Yorku. John byl v roce 1953 ??? požádán, aby pronesl přípitek před New York Press Club. Když to udělal, učinil velmi důležité a odhalující prohlášení. Následuje jeho doslovná citace:

„V současné době v Americe neexistuje taková věc jako je nezávislý tisk. Víte to stejně dobře, jako já. Není mezi vámi ani jeden novinář, který by se odvážil upřímně vyjádřit svůj názor. Víte předem, že kdyby to udělal, nikdy by se to neobjevilo v tisku. Jsem týdně placen za to, že své upřímné mínění nezveřejňuji v novinách, pro něž pracuji. Vy ostatní jste placeni za stejnou věc a kdo z vás by byl tak pošetilý, aby napsal svůj upřímný názor, brzy by se ocitl na ulici a hledal by jiné zaměstnání. Kdybych dovolil, aby se v jednom čísle mých novin objevil můj poctivý názor, do dvaceti čtyř hodin bych přišel o místo. Prací žurnalistů je zabíjet pravdu; bezostyšně lhát; překrucovat pravdu; plazit se u nohou mamonu a prodávat svou vlast a svou rasu za svůj denní chléb. Vy i já víme, že věřit v nezávislost tisku je bláznovství. Jsme nástroji a vazalové bohatých mužů. Jsme skákající tajtrlíci, oni tahají za drátky a my tancujeme. Naše talenty, naše možnosti a celé naše životy jsou vlastnictvím těchto mužů. Jsme intelektuální prostituti.“

6
Před 3 roky
Jerry Hall

John Swinton řeč v roce 1883 ? zemřel v roce 1901.

Před 3 roky

Kluci mají informace od přítel z Ruska.

Před 3 roky

Všemi podporovaná opozice v Rusku je tak slabá že věřím v obecnou podporu Rusů toho jejich Putina a jeho strany. Podpora opozice stojí západní státy spoustu sil a peněz téměř bez užitku. Ono dělat na Rusko bubu bu má opačný efekt a vede k jejich sjednocení.

4
Před 3 roky

Kdo západ?

Jako všichni proti Rusku?

Tálibán má taky demokratické volby,

Tak asi tak...

1
Před 3 roky

Západ si může 1 2 3

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt