Kam že se má kormidlo otočit? Do minulosti, privatizačních podvodů, velkých daňových úniků, a amnestii zločinců a mafiánů? Aby lidé v montovnách dělali za třicetiprocentní
platy než v Německu, totéž důchodci. Krajské volby byly podvod na voličích a totéž se chystá se slepenci. Normální ve světě je, že vládne vítězná strana. Ty antibabišovské akce už unavují, to je energie a peněz (odkud) na tohle vynaložených. Starejte se o to, za co jste placeni z našich daní a ne jen o odstranění schopného premiéra.
Prosím Vás pěkně, paní Marešová, za co jsme podle Vás placeni z "Vašich" daní? Jak jste přišla na to, že jsme placeni z vašich daní? daně odvádíme a jsou z nich placen třeba jednorázový příspěvek pro důchodce? Děkuji za zamyšlení!
Pane Baxo, toho čeho se bojíte, je pouze výsledek Vašeho dřívějšího vládnutí. A korunu jste tomu nasadili vytvořením slepence se stranami, které by měly velký problém dostat se do PS. Doufám, že jarní kongres se zbaví takových Fialů, Stanjurů a jim podobných. Schopné a rozumné lidi máte.
Premier Fiala uspavac hadu ,ministr vnitra Ferjencik Talibanec,ministr zahranici Pekarova vykulena,ministr skolstvi Bartos smrk.
Jeste jsem zapomel mluvci vlady Pavel Novotny kokta obecny.
mně tedy mrazí z něčeho jiného, třeba z toho, že by ODS nebo Lidovci se znovu dostali k moci.., Už předvedli, co všechno dokážou...
Pan Baxa má sice vysokou školu a je dobrý mluvka,ale to neznamená ,že snědl veškerou moudrost,prostě vládnout bude ten kdo zvítězi a koalici si taky vytvoři nejsilnější strana...kdo to bude záleží na lidéch,ale neznamená to, že když bude vládnout ,,SPOLU,,tak,že se něco změni k lepšímu u nás
V každém případě ne slepence vadí mi sociální demokracie levicová strana, jejich poslanci jsou nečitelní jeden je víc doleva druhý zase doprava. Ano menší zlo, SPD a KSČM mám za to že nebudou mít problém spolupracovat a malé strany to je škoda hlasu neprosadí se
Úplně stejně mrazí toto Fiala premiér, Pekarová ministryně sociálních věcí Michálek ministr spravedlnosti, Jurečka ministr zemědělství a Gazdík ministr ,který rozumí všemu...
tohle může zase vymyslet jen nemocný z ODS. A i kdyby, tak je mu do toho prd, co zvolí voliči.
Mnoho lidí mrazí zase z vás, pane Baxo a vlastně z celé ODS při vzpomínce, co jste pro naši zem udělali a kam jste ji hlavně ekonomicky dovedli. Styďte se. Lidí v pokročilém věku mají stále paměť, to si zapamatujte.
Mně mrazí z vás, pane Baxo! A to jsem to kdysi ODSce hodila. Ruce bych si ještě dnes zpřerážela. Fuj!!!