1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tým pana prezidenta oznámil, že je nemocný. Já myslím, že je to dostačující. Diagnóza je soukromá věc. I prezident má právo na soukromí. Obavy mohou být na místě pokud bude nemoc trvat déle. Pak je čas na vysvětlení. Ale jinak přece každý má právo si zamarodit a pak se opět vrátit na své místo. Podle mně je to mnoho povyku pro nic

17
Před 3 roky
Renata Amadi

Vážená paní ta nemoc a vše,co s ní souvisí,trvá už déle jak rok.To je málo?

8
Zobrazit další 4 reakce
Před 3 roky

I když s některými rozhodnutími prezidenta Zemana bytostně nesouhlasím, tak mi většina nevadí. Určitě škodí méně než hloupé rozeštvání národa opozicí. Tomu dopomáhají systematicky media. Co je na tom to nejhorší, že klasický bulvár je jen slabým odvarem. Příkladem je veřejnoprávní televize a rozhlas. O soukromých mediálních informátorech, ani nemluvě. Děláme si pěknou ostudu v celé Evropě. Protože tam, je každá lež odměněna protivahou jiného media. U nás žádná jiná media v kterých by se vedla objektivní diskuze neexistují. Pomalu se vrací něco, jako samizdat! Kdy, dojde k zatýkání těch, kteří nesouhlasí s medii?

35
Před 3 roky

Tak je to správné a tak to má být. Pokud se nám někdo nelíbí nebo nepíská jak mi chceme, tak ho prohlásíme za funkceneschopného. Demokracii dělají jen ti správní demokraté. Ostatní jsou jen neschopný povl

16
Jiří Borovka

V případě Zemana, máte pravdu NESCHOPNÝ a nemocný

21
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Prezidentem vládnou lidé,kteří porušují zákony,které nikdo nevolil,kteří naši zemi táhnou do Ruska a Číny, a jsou dobře jsou si vědomi toho,že Ústava této země jim tohle všechno umožňuje dokud bude soudruh Zeman jakýmkoliv způsobem existovat.Proč tvůrci Ústavy ČR nepočítali i stakovou možností.To byli tak naivní,nebo neznalí?

6
Před 3 roky

co to melete za nesmysly? jaký selhání úřadu prezidenta? to je šíření poplašné zprávy a ne reportáž a stavu a dění..

vůbec, ale vůbec se nedivím, že jsou "novináři" nazýváni hyenami a horšími jmény..

5
Před 3 roky

Měli by jsme se bát volit vítače.

22
Před 3 roky
Vlt Novák

Takže raději nesvéprávného opilce,co místo něj úřaduje na Hradě proruská mafie?

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Mynář a Nejedlý? (Slavata a Martinic) a Ovčáček? stokrát opakovaná lež se stává pravdou)

Před 3 roky

Miloši , Roosevelt , to byl machr ...

10
Před 3 roky
Michal Labuda

Roosevelt byl tvrdý, ale oligarchové ho stejně zničili. Bylo jim jedno, jak válka s Hitlerem dopadne. Bránit zem výrobou zbraní jen za plnící se jejich konta. A bylo po Roosveltovým sociálním zásahu proti kapitálu. Dokud budou banky a kapitál bez rozumné regulace, bude Svět spět k podobnému zániku možná tak, jako život na Marsu.

6
Před 3 roky

Pokud vím, tak v Ústavě je zakotvená zastupitelnost prezidenta!

Před 3 roky

Příští prezident bude Poselt podle vývoje tady

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt