Nemusím být expert na řeč těla, abych viděl, že Mynář , Babiš, Ovčáček a celá vláda nám lžou. Opakovaně a neustále. A tento podvodník z Osvětiman snad dostane co zaslouží, když ho starý pán nebude svou demencí krýt.
Voni sou hlava ,pane musalek
Fascinující zprávy ze světa pop - kultury:
Lháře Mynáře odhaluje odborník na "hru těla", Petr Vojnar (ten moderátor, fakt?),
do toho: mladou ženu pobuřuje polyamorie . Verešová nepotřebuje podprsenku (Verešová, důležitá?), pak si Pekarová Adamová vyřizuje účty s Piráty (vsázím, že neví, že nějaká punková kapela natočila album " Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols), no a pak zpráva "jak na kaštany" a vedle toho "rady na zacházení s řetězovou pilou".
Ovčáček: Ty vole, už ho nechte, budujete jeho PR, díky vám se bude mít lépe! Zeman: Ty vole, už ho nechte, vy neznáte Aristotelovu "výstavbu dramatického díla"?
Stále k tématu: Strašnej mišmaš, obdivuji ale ovce a současně před nimi smekám. Hmmm: baštěj a nebaštěj Mynáře, musí přemýšlet o případný nepodprsence nějaký Verešový, o holce s mikádem (no ta Pekarová), co bude brzo druhou nejvýše placenou státní úřednicí, aby ji ochotně s napětím zbožňovali (přičemž ona tam nahoře nebude moc visible), no .... a pak jim nacpou ještě trochu historie a výzev (Nostradamus), kterou pečetí sexy bývalá partnerka Felixe Slováčka; lze pochopit zmatenost a současně konzistentonst ovčího stáda, což je fascinující, byť řekněme frapantní. Ale asi pravdivé?
Součástí stáda se ale stávají dva kluci z bývalé top politiky (obdivuji, smekám), ne nejchudší občané ČR; Praha 6, léto: jeden v kraťasech jde na kafe a druhý v kvádru na pivo. Jsou cool, vypadají dobře, umí poradit, ale už se do ničeho moc nehrnou. A ten třetí? Ten je taky cool, najdete ho jen v horách, někde prostě leze.
Obdivuji je, co dokázali, ba, co vydělali. Smekám.
MP
Větší blbost jsem už dlouho nečetl. Podotýkám, že Mynáře absolutně nesnáším. Tvrdit, že pokud člověk je nevozní, tak je to důkaz že je viník, tak to může jen .......
Byl jsem ponejprv u soudu, když mi ukradli auto. Byl jsem silně nervozní a naštvaný. Mnohokrát trestaný zloděj mého auta byl naprosto klidný a vyrovnaný.
Jéžíšmarja expert na řeč těla, když nemáte důkazy, tak je tu dobrej nejakej senzibil, slepenci už je po volbách, tak si dělejte blbce ze sebe
Ano je to lhář a není sám. Má tam Kamaráda Ovčáčka.
Mlynář mele nevidí si do pasy...jak by řekl Zeman a Babiš kouká že mu odlétají motýle...
Takovych expertu nas... kbelik . Ta posledni jak uz pohrbivala Zemana , byla taky dobra.
A co na to prezident-regent Mynář? 🙁
A kartářka to taky říkala!!!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nechci vam do toho kecat, ale to je clanek prvni tiskovce. Staci jen trochu pouzivat mozek, nez psat blaboly 🙂