1600/1600Zbývá 1600 znaků

neviděla jsem ani jeden díl, po 10 minutách prvního jsem dost otráveně vypnula a vážně bych chtěla vědět, zda jeden jediný fanoušek pláče....bože to jsou titulky

53
Eva Broučková Kršová

Já ano. Každému se líbí jiný seriál. Mě zase nebaví nekonečná, podle mě trapná ulice, ordinace a podobné hlouposti na nově. Navíc, poslední dobou mám pocit, že nedokážou vymyslet nic jiného, než kriminálky. :)

7
Před 2 roky

Dá se na to koukat ? Neviděla jsem jeden jediný díl. Já se v têch seriálech prostě ztrácím.

15
Před 2 roky
Eva Komárková

Nedá se na to koukat. Naivní slátanina dobrá tak pro puberťačky

19
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Taky budou mít tv prázdniny,že?! Vždyť se ty serialy táák natahují,že ani nepoznáme,že tam její postava není.Prima dává o víkendu jen staré pořady.

15
Před 2 roky
Zdenka Fialová

Bohužel nejen prima.I ČT neustále tahá z klobouku to samé.nejsou to špatné pořady,to ne,ale znáte to,všeho moc škodí.

7
Před 2 roky

Nechápu, proč tady jsou komentáře lidí, co se na to nekoukají. Evička Burešová je skvělá herečka, zpěvačka a určitě dobrý člověk. Je vidět, kam až jsme to dopracovali. Závidět a proto hanit. Já se ale prostě těším na každé pokračování.

43
Před 2 roky
Jana Mandlerová

Vazena, nic pani Evicce Buresove nazavidim, pracuji uspesne ve zcela jinem oboru a tak ani neni duvod neco zavidet. Ale ty serialy jsou tak prostoduche, ze se na ne opravdu rozumny clovek divat nemuze. To jsou tak jednoduche pribehy, hotove slataniny, to se clovek radeji venuje jine cinnosti. Je to proste jen ztrata casu. Chapu, ze pro nektere divaky muze byt takovy serial atraktivni, ale rozhodne nepatrim mezi tyto "nenarocne divaky".

16
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

já si myslím, že s Burešovou může odejít i seriál Zoo, viděla jsem pár dílů, ale větší hovadinu jsem neviděla, ale to jsou skoro všechny dnes točené seriály...

54
Před 2 roky

Je mi to líto, protože to je jediný pořad na který se dá dívat a E.Burešová je výborná herečka i zpěvačka (na rozdíl od sebestředné L.Vondráčkové, která se neustále trapně zviditelňuje). Přeji ji vše dobré, ale obávám se, že s tím potetovaným kuchařem ji pšenka nepokvete!!!

15
Jana Malá

Je to prý nesmysl, jen se na chvilku ztratí, až bude před porodem. Psala to na svém instagramu, že jí chce někdo poškodit.

Před 2 roky

Burešová uvedla, že v televizi Prima jsou o jejím stavu všichni informováni a kolegové jí přejí všechno nejlepší. "Ze seriálu mě nikdo nevyškrtnul a nikdo mě nahrazovat nebude," vzkázala jasně.

"Seriál bez Viky nějakou dobu bude, ano. Logicky. Nemůžu rodit na place, že ano… Po nějaké době se však vrátí a tedy není pravda, že se mnou už nikdo nechce mít nic společného

Zdroj: Odkaz

10
Před 2 roky

Jak prosím víme že fanoušci pláčou?Viděl je někdo?

33
Před 2 roky
Milada Beránková

Jen upřesním že jsem ten pláč nemyslela na Evu B. jen mě nadzvedl ten přepálený titulek..

1
Před 2 roky

A potom by to chtělo i neotravovat v zoo dvůr králové kvůli natáčení. Vaše security ochranka hnusně arogantní na děti a i všude přítomný, - vykládat dítěti že tam stejně žádný zvíře není ať jde domů je dost hnusný.

12
Před 2 roky

nedokazu si predstavit ze by v zoo nebyla eva buresova .bez ni to proste není ono .miluju ten serial ❤. boli me oci z toho co tady ostatni pisou, prej slatanina a pro pubertaky neni to pravda je to dobry odpocinkovy serial.tak nemelte hlouposti

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt