1600/1600Zbývá 1600 znaků

Princátko, neprincátko, myslím, že tentokrát je to přes čáru. Ano, je to malé, živé, neposedné dítě, ale dělat na mámu dlouhý nos, odstrkovat ji a zakrývat jí ústa - to už je nevychovanost a drzé chování. Neumím si představit, že by mé dítě na mě toto dělalo, asi bych se neudržela.

19

Absolvovat ve 4 letech takové martyrium je spíš na medaili. Já bych dělala asi i jiné věci. Je to malé dítě, i když královské

74
Před 2 roky

Nojo, Jarmila & kolektiv. Na malé bezbrané dítě si troufnou jen opravdoví hrdinové, na kterých bití od vlastních rodičů "nenechalo následky. Jak jinak. Ale vychovat dítě bez facky nás v Česku nikdo nenaučil. Smutné. Tak snad jednou...

2
Před 2 roky

Možná ho měli raději nechat doma s chůvou, taková akce je asi pro tak malé dítě spíš utrpení...

40
Před 2 roky

Je to o úhlu pohledu. Můj syn je autista a kdyby se choval takhle tak jsem šťastnej jako blecha.

26
Před 2 roky
Jirka Černý

To naprosto chapu.

11
Před 2 roky

Je to tříleté dítě a dlouhý nos mu musel někdo ukázat. A maminka není žádná pavlačová nanda aby mu jednu vlepila.

8
Před 2 roky

Být Luisovou matkou, asi bych s ním zašla k psychologovi, ten rodině ještě ukáže

52
Před 2 roky
Iva Křistková

Ja bych to poradila vam,on je úplně normální kluk a chová se přiměřeně jeho věku .

16
Před 2 roky

Na to, že vyrůstá v noblesní rodině a má tu nejlepší vychovatelku, toho tedy umí, šibal, dost. To se asi kouká často na televizní pořady pro děti. Tam se přiučí.

6
Před 2 roky

Je to krásné zdravé dítě. Krytika na jeho chování je nesmysl. Nechme mu jeho krásné dětství.

25
Před 2 roky

mozna v cr se shoduji vsichni byli fackovani, tak si frustrati predavaji zkušenost dalsi generaci.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt