Princátko, neprincátko, myslím, že tentokrát je to přes čáru. Ano, je to malé, živé, neposedné dítě, ale dělat na mámu dlouhý nos, odstrkovat ji a zakrývat jí ústa - to už je nevychovanost a drzé chování. Neumím si představit, že by mé dítě na mě toto dělalo, asi bych se neudržela.
Absolvovat ve 4 letech takové martyrium je spíš na medaili. Já bych dělala asi i jiné věci. Je to malé dítě, i když královské
Nojo, Jarmila & kolektiv. Na malé bezbrané dítě si troufnou jen opravdoví hrdinové, na kterých bití od vlastních rodičů "nenechalo následky. Jak jinak. Ale vychovat dítě bez facky nás v Česku nikdo nenaučil. Smutné. Tak snad jednou...
Možná ho měli raději nechat doma s chůvou, taková akce je asi pro tak malé dítě spíš utrpení...
Je to o úhlu pohledu. Můj syn je autista a kdyby se choval takhle tak jsem šťastnej jako blecha.
To naprosto chapu.
Je to tříleté dítě a dlouhý nos mu musel někdo ukázat. A maminka není žádná pavlačová nanda aby mu jednu vlepila.
Být Luisovou matkou, asi bych s ním zašla k psychologovi, ten rodině ještě ukáže
Ja bych to poradila vam,on je úplně normální kluk a chová se přiměřeně jeho věku .
Na to, že vyrůstá v noblesní rodině a má tu nejlepší vychovatelku, toho tedy umí, šibal, dost. To se asi kouká často na televizní pořady pro děti. Tam se přiučí.
Je to krásné zdravé dítě. Krytika na jeho chování je nesmysl. Nechme mu jeho krásné dětství.
mozna v cr se shoduji vsichni byli fackovani, tak si frustrati predavaji zkušenost dalsi generaci.