Soutěž sleduji od začátku.
A líbí se mi a stejně tak Ondřej Sokol....vůbec si neumím představit jiného moderátora.
Předně je to vědomostní soutěž, žádné se předvádění.
Všichni jsou skvělí moc jim fandím.
nejste trochu mimo,tady je jiný článek
Byl to děs a zrovna před spartakiádou. Chytili ho těsně před jejím začátkem. To se všem oddychlo.
Tento případ vyšetřoval můj spolužák,známý kriminalista z Prahy.Jak vím od něj,tak byl i věznici v Opavě a potuloval se tady u nás na severní Moravě.
Od spolužáka vím,že jsou stále ve styku.Občas ho navštěvuje na jeho chatě
na Šumavě.Není problematický a nebezpečný.Jirka Markovič o tomto a ještě dalších napsal knihu.
Já ho vůbec nelituji. Zrůda zůstane zrůdou. Měl dostat test smrti.
Ono je to na svobodě? No maucta! Pozůstalí by se měli domluvit a trochu mu zpestřit život.
doufam ze poradna kastrace zabrala i tak malo na Ural nebo Sibir a tam bych je nechal pojit jak zver takovy zvirata,,,
Odvážný nadpis z dob kdy vězení bylo skutečnou basou
basa je basou snad pořád.
Jedinec je odsouzenej k odnětí svobody, a to vykonává právě v base.
Nemyslím si, že v rozsudku stojí krom těch deseti let, že bude celou dobu deně znásilnovanej, nebo že ho tam vykleští. Pokud by to tam bylo, tak je asi všechno v pořádku, jinak je to páchání zločinu v zařízení které by mělo vězně napravovat a připravovat na normální život. proč jinak ty basy jsou? to mohli rovnou nechat na naměstí pranýř a pak je zlinčovaný hodit do stoky.
Tím v žádným případě neobhajuju skutky které spáchal, jen mi přijde že basa je na něco jinýho než aby tam muklové mrzačili druhé.
Každej tady hlásá, že se zrůdy mají strestat, zmrzačit, utratit. Každej tu přesně ví co je správné, ale ať to udělá někdo jinej. Dá se to pochopit tak, že si vlasně ani nemyslí že je to tak správné jak hlásá, jinak by to udělal sám. Správná věc nepotřebuje obhajobu a je bezmezně přijata.
Takový odpad nemá ve společnosti místo
Jo, na neho si pamatuji, byla jsem jeste holka, kdyz tenkrat radil v Pha..
Bla,bla,bla,rádio Jerevan.