1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tohle nikdy nepochopím. Ty oběti se už nevrátí a on si může žít svůj život.

40
Před 2 roky
David Aulický

Myslím,že se jmenuje jinak hodně se o tom psalo

6
Před 2 roky

Pražský vrah se odstěhoval na Moravu...

9
Před 2 roky
David Dvorak

Většinou to bývá opačně.

1
Před 2 roky

Je to už víc jak čtyřicet let , venku je bez problémů dvacet let a někdo má potřebu do toho pořád šťourat .Přeji mu klidný zbytek života a obdivuju lidi co mu pomáhaj , jsou to opravdu lidé s velkým " L " a né ti rádoby moralisti , co většinou skrývaj vlastní špínu a komplexy .Ať se ti daří navzdory všem, kteří ti stejně kromě zlejch řečí nemůžou nijak ublížit .

66
Před 2 roky
Pavel Honzírek

Odkud prosím jste? Nerada bych vás někde potkala. Člověk by se bál, že máte stejně myšlenky, když mu tu svobodu tak přejete a úplně opomíjíte fakt, co provedl - a je jedno kolik let zpět to je.

9
Před 2 roky

To fakt děs, ti soudci jsou úplně mimo realitu hrají si na Boha, když odpouštějí takovým zrůdám jejich tresty, měl dostat provaz a on si klidně běhá po svobodě.

Ostatně nebyl by první " polepšený " kdyby opět vraždil. Paradoxem je že by se těm co ho pustili mezi lidi v tom případě nic nestalo, jen by divili, jak je to možné, když již byl tak hodný.

43
Před 2 roky
Jaroslav Alois

Dostal maximální trest, jaký mohl dostat, soudce za to tedy opravdu nemůže, ale jeden prezident ho pustil dřív..

29
Před 2 roky

Tomu říkám účinná pedagogika! Jak čtu o čtvťácích, co terorizují celou školu tak se ptám, proč tak účinnou metodu neuvést i na základkách. Jasný, stačí začít dobře a včas mířenou pěstí. A hned by se situace napravila.

28
Před 2 roky

V 90 létech, byl pořad Tabu, kde lidi byli schovaný a mluvili o případech, který zažili a nebo udělali. A pak mohli dobrovolně vylézt z anonymity tý zástěny. A tohle monstrum tam bylo za tou plentou. A tenkrát ho vyzpovídal moderátor Roman Šmucler, nynější prezident stomatologů. Ptal se ho i na detaily a on odpovídal, jako kdyby vyprávěl příběh někoho jinýho. Byla tam s ním jeho nějaká milá a tý se ptali, jestli o tom všem ví. Ona ho chválila do nebe a ještě řekla, že je pyšná na to, že jsou spolu. A že si ho jako člověka váží. Myslím si, že tenkrát měl Šmucler co dělat, aby po ní neskočil. Do tý doby v Tabu byli i zajímavý kauzy, ale od tohoto pořadu brzy skončili. To bylo pro lidi silný kafe. A určitě to viděli pozůstalí, kterým tahle zrůda puštěná na svobodu, vzala to nejdrazší. To člověku hlava nebere, že ještě šlape zem.

50

Nechápu jak ho mohli pustit na svobodu, to mi hlava nebere! A už vůbec nechápu,jak si ho mohl někdo vzít,ta baba to asi taky neměla v hlavě v pořádku.

67
Před 2 roky
Kateřina Silberová

Určitě to má v hlavě víc srovnané než vy a sposta jinejch škodíků , ale můžete plakat jak chcete , stejně nic nezměníte .

29
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 2 roky

Měli ho nechat ve vězení shnít. A než mne zase bloknete, zkuste si představit, že jednou z obětí je vaše dcera, manželka, sestra, nebo jiný člen rodiny.

59
Před 2 roky
Pavel Votruba

ve vězení ne ,měl to být trest smrti a né abychom ho živili z našich daní

17
Před 2 roky

Jak žije Straka dnes? Takový byl nadpis. Nakonec opis jeho minulé trestné činnosti, což už tu bylo několikrát. O tom jak dnes žije jedna věta podobná této... Jestli nezemřel, žije dodnes. Pane redaktore, při takové nechutnosti, jakou Straka páchal a Vy jste to tu popsal, jste dokázal svým nadpisem a pak i článkem, který jste zakončil nechutným vtípkem, že jste skutečně nechutný cinik.

16
Před 2 roky

Ano svého času tu žil a pracoval v Bille, mluvila jsem s ním, aniž jsem věděla, kdo to je. Jevil se dost nervozně, ale velmi ochotně

8
Před 2 roky
Iva Křistková

To by mě celkem zajímalo co to je za město

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt