Antifialovci si myslí. že tuto informaci, přijmou všichni občané ( gramotní i negramotní), bez výhrad......
Asi chudák není co si o něm lidi myslí. Jinak by tak netlachal.
on neví, co si o něm národ myslí, když se ho redaktoři z pořadu 168 hodin na toto zeptali, řekl,že kam- přijde, tam ho lidi milují a že svou práci odvádí skvěle...mně teda připadá, že na něčem jede...protože když mu demonstranti pod okny Strakovky řvali - Fialovej hnus- nelze si to vyložit jinak, než negativně
cela vlada mi pripada ze je pustily z ustavu pro choromyslne,zavadeji totalitu pod patronaci diktatu z bruselu
Já kdyby byl tak chytrý jako Slintavka tak umřu na chytrost
Tak ted jsem se fakt s chuti zasmala.Mohu vedet kdo je Slintavka ?Asi ne ze,,,,tak treba to casem vypozoruji
Fialo na tebe muselo něco spadnout , jinak to není možný co se svou suitou předvádíš.
Premiér Fiala bohužel vůbec nemyslí
Možná myslí,ale jen na svůj prospěch na lidi ani omylem!!!
Jedno se musí Fialoví přiznat. Umí dokonale lhát , ale s noblesou. A svým lžím snad i věří.
Nejhorší věc,kterou premier Fiala ve svém životě udělal,bylo to, že se narodil. A to platí o celé vládě.
Jak může Fiala myslet? Myslet může jen ten kdo má mozek a rozum.
Problémem Fialy je právě to, že je výrazně inteligentnější, než většina populace, která lépe rozumí populistickým, buranským strejcům, tvářících se, že jsou,, ti z lidu''. Bohužel despekt ke vzdělanosti či intelektuálům je zde hluboce zakořeněn, čím nižší vzdělání, tím více. Lid se ohání selským rozumem a složité problémy chce vidět zjednodušeně, důsledky jednoduchých řešení nechce vidět už vůbec. Populistické plky a kobliha hned teď dělají divy.
Fiala si myslí ,že nicneděláním se nic nezkazí a většině národa je to jedno ,však uvidíte na podzim u voleb.