1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Antifialovci si myslí. že tuto informaci, přijmou všichni občané ( gramotní i negramotní), bez výhrad......

9
Před 2 roky

Asi chudák není co si o něm lidi myslí. Jinak by tak netlachal.

10
Před 2 roky
Helena Starý

on neví, co si o něm národ myslí, když se ho redaktoři z pořadu 168 hodin na toto zeptali, řekl,že kam- přijde, tam ho lidi milují a že svou práci odvádí skvěle...mně teda připadá, že na něčem jede...protože když mu demonstranti pod okny Strakovky řvali - Fialovej hnus- nelze si to vyložit jinak, než negativně

11
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

cela vlada mi pripada ze je pustily z ustavu pro choromyslne,zavadeji totalitu pod patronaci diktatu z bruselu

23
Před 2 roky

Já kdyby byl tak chytrý jako Slintavka tak umřu na chytrost

20
Před 2 roky
Jan Hlasny

Tak ted jsem se fakt s chuti zasmala.Mohu vedet kdo je Slintavka ?Asi ne ze,,,,tak treba to casem vypozoruji

1
Před 2 roky

Fialo na tebe muselo něco spadnout , jinak to není možný co se svou suitou předvádíš.

35
Před 2 roky

Premiér Fiala bohužel vůbec nemyslí

12
Před 2 roky
Vlastimil Strnad

Možná myslí,ale jen na svůj prospěch na lidi ani omylem!!!

8
Před 2 roky

Jedno se musí Fialoví přiznat. Umí dokonale lhát , ale s noblesou. A svým lžím snad i věří.

30
Před 2 roky

Nejhorší věc,kterou premier Fiala ve svém životě udělal,bylo to, že se narodil. A to platí o celé vládě.

22
Před 2 roky

Jak může Fiala myslet? Myslet může jen ten kdo má mozek a rozum.

18
Před 2 roky
Kyanka Jan

Problémem Fialy je právě to, že je výrazně inteligentnější, než většina populace, která lépe rozumí populistickým, buranským strejcům, tvářících se, že jsou,, ti z lidu''. Bohužel despekt ke vzdělanosti či intelektuálům je zde hluboce zakořeněn, čím nižší vzdělání, tím více. Lid se ohání selským rozumem a složité problémy chce vidět zjednodušeně, důsledky jednoduchých řešení nechce vidět už vůbec. Populistické plky a kobliha hned teď dělají divy.

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Fiala si myslí ,že nicneděláním se nic nezkazí a většině národa je to jedno ,však uvidíte na podzim u voleb.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt