1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Už tento nadpis úvah premiéra Fialy je pobuřujíci.Jeho arogance k vlastním lidem o negramotnosti a ponižováni o nevypočítavani cen na trhu.Jaký by měl názor na ukrajinsko-maďarské cikány kteří k nám přijeli.většína z nich ani nevěděli kde se nacházejí.Jeho výrok o nás je ponižujíci a pomlouvačný!

181
Před 2 roky

Je to pořád dokola.

V pokladně po Alence pavouci, a všichni stojí v zástupu s nataženou rukou.

Z čeho chcete rozdávat, když neni kde brát ?

Dnes se díky bohu na ZŠ učí finanční gramotnost.

Zeptejte se dětí, proč nedělat dluhy .

60
Antonín Mecera

A jak si z těch pavučin žijí že? Kde se vzali miliardy na pomoc Ukrajině a na zbraně, těžko z pavučin po Alence, to po nich nezůstanou ani pavučiny ani ta kasa vše bude zničeno a rozkradeno a rozdáno, zbyde jen chudý český národ, který bude všem jen pro smích

4
Před 2 roky

No ono to občanům této země případa naopak, jeho povýšenost a hlavně nezájem o problémech které se teď kupí na jeho vládu jsou tak akorát na odstoupení všech.

Protože je jen otázka času, kdy borci kteří jsou teď ve vazbě nebo se o ně začínají zajímat orgány v trestním řízení, promluví a pak už tam nikdo nezbude.

Přeji pěkný den ❤️🤗🇨🇿

39
Před 2 roky

Ahoj všem,pan Fiala vykopal válečnou sekeru jak on může říkat o lidech že jsou negramotní tato vláda je ostuda našeho národa kdyby ty negramotní občané nedávali do státní kasy tak by Pan Fiala neměl ani na kravatu jeho strana a 4koalice jsou ekonomové tyto lidé jen berou lidem a jen škrtí lidem opasky a sami si opasky nestahují a jen brečí je to nejhorší vláda za 20 let oni nejsou bizmisnen jak strana Ano ty investovali měli soucítění k lidem a jejich základním potřebám aby normálně žili už nikdy nebude ODS ve vládě ani jejich 4 koalice obelhali občany ve volbách a spojili se jinak by tam půlka nebyla a teď si hrajou na spasitele je to jedoucí Titanik pro českou republiku

43
Před 2 roky
David Šima

Musím souhlasit ale co s tím já bych věděl ale hned by to smazali jako vždy.

15
Před 2 roky

Zpočátku jsem Fialovi veřil, ale čím dál víc v něm vidím sebestředneho, namysleného politika tluchubu a je mi čím dál tím víc nesympaticky.

19
Před 2 roky

Inflace možná spadne ale ceny ne spousta společnosti by nemusela tolik zvyšovat ceny když pak vyjde článek kolik miliard měla zisku, jde jen o to že chtějí stále víc.

23
Před 2 roky

Vládní zkorumpovaná pětižumpa kašle na lidí,hlavní jsou koryta.

27
Před 2 roky
Jaroslav Zíka

Zlo může vyhrát jen tehdy, když dobří a slušní lidé neudělají nic pro to, aby ho zastavili.

3
Před 2 roky

Volby jsou podvod a to ne jen u nás.Myslím že každému je scela jasné že takového Kašpara i s jeho mafiánskými poskoky by nevolil nikdo. Ovšem tato osoba nemá vůbec charakter a svoji absolutní neschopnost si nedokáže připustit.Myslim že politikům v Aspen institute vymývají mozky a Fiala je toho důkazem

61
Richard Šramek

Mám smysl, na tohle reagovat? Spousta inteligentních lidi, kteří u nás v ČR žije, a hlavne něco dokázali, pro občany ČR tak se musí být cítit dotčeni.

13
Zobrazit další 2 reakce

Tady ten namachrovaný blbeček , nesvede vůbec nic , nerozumí vůbec ničemu , akorát může slintat svoje vědomosti někde na vysoké škole , také podle toho je vidět , jací negramoti od tud vylézají , já se jen bojím , co za to předsenictvo , vytvoří ještě větší zlo, O co se má zajímat , jde mimo něj , hlavně Ukrajina , nejsem věřící ale Ty na hoře ad´ stojí při nás obyčejných lidech , a může te mne klidně zablokovat znova

62
Před 2 roky

Pane Fialo To jste se představil.Urazet lidi za Vaši neschopnost.Hezke od premiéra této republiky.Ze se nestydíte, My by jsme bili gramotní z Vašeho platu za nic nedělani pro české občany. Ste absolutne neschopní.Lude čekají na volby ,kdy už odtud vypadněte.Lidi Vás nenávidí, když ste si to nevšimnoul.Ze se nestite žijete z lidí,a nejste schopen ničeho.

36
Před 2 roky
Jaroslava Fajkova

Ten se bude určitě stydět! To není jeho přednost! Jen poznamenám, že pan premiér zapomněl, že politologie není ekonomie!? Bohužel!

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt