1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Už dost bylo Fialy a jeho vlády je potřeba vyjít do ulic a vyjádřit nespokojenost s touto vládou

96
Před 2 roky
Zbynek Dejmek

Nikdy jsem na takove akce nechodit..ted pujdu!

2
Před 2 roky

Jsme chytrej národ,akorát si dlouho necháme kálet na hlavu a to je škoda,trochu polské hrdosti a vyčůranosti by bylo třeba.Ani ta revoluce se nám nepovedla,proto to tu vypadá jak vypadá.Škoda,je mi z toho smutno.

46
Před 2 roky
Vladimir Strejcek

o které revoluci mluvíte

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To, abychom byli negramotní, neuměli číst a psát, to by si nepřál jenom pan Fiala, ale i ostatní politici, protože nás potřebují ovládat, a potřebují, abychom neviděli do jejich kšeftů - např, očkování, dopravní podniky, Čapí hnízdo apod. Jenom si potřebují nahrabat.

30
Před 2 roky
Ivana Roškotová

, na tu negramotnost svých voličů spoléhají nejvíce Babiš a Zeman .

16
Zobrazit další 2 reakce

Jeho slova ,chápeme to .Tak to je velký pokrok tahle vláda je nejhloupější co nás mohlo potkat.Pomūže pouze DEMISE

33
Před 2 roky
Monika Šebestįková

Děkujeme-ODEJDĚTE !!

a Děkujeme, Zůstáváme, už tu párkrát bylo. ŽEL.

3
Před 2 roky

Takže buďte pane premiére rád, že vás tito negramotní občané zvolili tam kde jste a že musíte s těmi negramotnými vládnout, sám jste jim potvrdil. že neumí počítat, nebo vláda a sněmovny nejsou občané, díky pane premiére, buďte ujištěn že umím počítat , ze stotisíc jste mi ukrojili inflací patnáct tisíc,

29
Před 2 roky
Jarmila Hejlová

On asi není občan této země,tak at se zbalí a jde

1
Před 2 roky

Co na to říct p. Fialo? Že vaše slepenice dovede urážet jsem si zvykla už z minulosti. Tak zrovna od vás mě to urazit nemůže. Ale: jako premiér tohoto národa by jste toto neměl vypustit ven. Chtěla jsem napsat jiné slovo, ale ukážu že o proti vám dovedu být slušnější

39
Před 2 roky
Milca Reznickova

Nic by se nestalo na hrubý pytel hrubá záplata.

10
Před 2 roky

Bohužel co jsme jsi zvolili to máme a to nejhorší vládu, která jsi neví rady z energie. Plyn neumí koupit jinde než z Německa a to je ruský plyn to bych zajel k Putinovi,aby ho dodal na přímo,ale my jsme jsi nadělali takových příkopů, že ho v zimě nebudeme mít ani z Německa. Neschopnost něco dělat elektrickou energii, jen vyhodit 5000kc každému dítěti a 66miliard na snížení 15%az20% energii. To je vtip celá vláda zpět do první třídy a naučit se počítat a to velmi rychle. Spousta ekonomů vám rádi jak jednoduché toto je, když jste vlastníkem 70%cezu. Ale ten plyn bude pro českou republiku konec ten nenahradite ničím minimálně 4roky a to vám podepíšu. A věřte, že Putin ho fakt zavře, když EU neudělá ústupky a žádný LPG z USA není dostatečná náhrada v takovém množství a infrastruktury plynovodů tu nemáme.

22
Před 2 roky
Petr Oliva

Ano, poradit umí každý, zvlášť když nenese odpovědnost.

1
Před 2 roky

Koukam že Fiala vyrostl na Ukrajině . Proč pořizuje ČR že jsou negromotni . A on vystudoval za komunismu a kde ?.

24
Před 2 roky

Omyl, to si nemyslí Fiala, ale už léta to tvrdí Zeman, ekonome, raději se starej o svou profesi.

18
Před 2 roky

Pan profesor si zatím užívá záře reflektorů ale neuvědomuje si, že zkoušky nebudou vykonávat studenti (občané), ale pan profesor sám před přísnými zkoušejícími. A reparát nebude povolen.

52
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt