když už lidi omrzel Šándor, tak sem šoupli jeho kamaráda Šedivýho..... a opět stejná ruská písnička pro Čechy.....bububu...
Továryš geněral, pardon, zapomněl jsem, že jste byl v KSČ jen do roku 1989, takže dnes: Herr General! Tyhle vychcánky mám rád jak vosu na p.......
Rusáci budou rádi, když si budou mít s čím utřít zadek a né někomu vyhrožovat.Do zimy budou v pravěku.
Bohužel to je jenom vaše přání, mám velké obavy , že do pravěku nás žene naše vláda, která absolutně neví která bije.
Šedivý by měl radši mlčet. Jenom mele hovna. To že byl kdysi velitel ačr z něj žádného odborníka na svět nedělá.
Připomínáte mi jednu Simi, a je to blondýna.
Je to tak. Fajn, ze to nekdo rika tak, jak to je. Ne jako nase ukrajinska vlada.
Jééé, Mára se podělal už teď! 🙂
Vaše komentáře pane jenerále, mají sílu prdu komára. A přeji klidný, uvolňující spánek. Samosebou s krásným probuzením.
Rus se tu už předvedl. Děkuji již nechci..
gen. Šedivý, další komunista co otáčí kabát jak je potřeba!
Ano přesně tak to bude
A vy budete první ke komu přijdou domu a zajmou vás,a pověsí za uši do průvanu a budou dělat tytyty to se nedělá,nebuďte jak malé dítě!!
Brežnev byl ukrajinec.
Byl etnický Rus z Ukrajiny, potomek ruských přistěhovalců z usedlosti, Brežněvo která se nachází u Kurska. K Dnipru do Kamenského přišli za prací do hutí už za cara.