1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

když už lidi omrzel Šándor, tak sem šoupli jeho kamaráda Šedivýho..... a opět stejná ruská písnička pro Čechy.....bububu...

14
Před 2 roky

Továryš geněral, pardon, zapomněl jsem, že jste byl v KSČ jen do roku 1989, takže dnes: Herr General! Tyhle vychcánky mám rád jak vosu na p.......

1

Rusáci budou rádi, když si budou mít s čím utřít zadek a né někomu vyhrožovat.Do zimy budou v pravěku.

17
Před 2 roky
Miroslav Klobusovský

Bohužel to je jenom vaše přání, mám velké obavy , že do pravěku nás žene naše vláda, která absolutně neví která bije.

26
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Šedivý by měl radši mlčet. Jenom mele hovna. To že byl kdysi velitel ačr z něj žádného odborníka na svět nedělá.

1
Před 2 roky
Milan Simik

Připomínáte mi jednu Simi, a je to blondýna.

Před 2 roky

Je to tak. Fajn, ze to nekdo rika tak, jak to je. Ne jako nase ukrajinska vlada.

16
Před 2 roky
Marek Hanousek

Jééé, Mára se podělal už teď! 🙂

11
Před 2 roky

Vaše komentáře pane jenerále, mají sílu prdu komára. A přeji klidný, uvolňující spánek. Samosebou s krásným probuzením.

1
Před 2 roky

Rus se tu už předvedl. Děkuji již nechci..

3
Před 2 roky

gen. Šedivý, další komunista co otáčí kabát jak je potřeba!

8
Před 2 roky

Ano přesně tak to bude

6
Před 2 roky
Mario Flidr

A vy budete první ke komu přijdou domu a zajmou vás,a pověsí za uši do průvanu a budou dělat tytyty to se nedělá,nebuďte jak malé dítě!!

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Brežnev byl ukrajinec.

Před 2 roky
Ján Repiský

Byl etnický Rus z Ukrajiny, potomek ruských přistěhovalců z usedlosti, Brežněvo která se nachází u Kurska. K Dnipru do Kamenského přišli za prací do hutí už za cara.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt