Největší ostuda byla jak Nova vysílala MS v hokeji a Tittelbach s Pouličkem perlili.To mistrovství jsem sledoval bez zvuku.
Poulíček a Tittelbach, to byli sportovní "experti", ti nepoznali vodní pólo od házené. Neuměli výslovnost jmen cizích sportovců, ani neznali sportovní terminologii. Hrůza a děs.
Památný byl jejich první přenos z fotbalové ligy Brno - Sparta, kdy krátce po začátku, když padl gól, oznámili velice překvapivé vedení Zbrojovky a po cca 15 minutách: " Aj aj zmýlená neplatí - Sparta dnes hraje v bílém a tedy Sparta vede 1:0..." No my u televize jsme to poznali, ale oni? Poznat hráče alespoň Sparty? Proč... Vědět, že domácí mají volbu barvy dresu a že je Zbrojovka ve svém tedy tmavě červená? Proč... A tak to bylo celou jejich "kariéru".
Největší sranda byla, když Poulíček získal první místo v anketě TýTý jako sportovní komentátor, ačkoli v tom roce neokomentoval ani jeden sportovní přenos, ale na Nově uváděl pořad Kolotoč.
No a také zavinil dopravní nehodu a choval se povýšeně a arogantně.
To byla traparna, Poulicek byl sportovní redaktor úplně na prd
Kolotoč byla nejtrapnější soutěž v historii Novy 👎
Takže Poulíček byl idolem mnoha žen...to už je ale na sérii na bradu!!!!
Přesně! Koukal jsem na tu větu jako puk. Tak jsem se pro jistotu šel zeptat manželky, jestli opravdu byl Pája kdysi její idol. Koukala na mě taky jako na blázna, jestli se ptám vážně nebo si dělám srandu. Poulíček idolem mnoha žen! Fór roku, pane redaktore!!!
Mladý Uhrin 😄
To byla vec 😉