1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Možná by stačilo zhubnout, protože to tření mívají tlustí lidé.

13
Před 2 roky

Asi by to chtělo nohy více roztáhnout.

2

Tento problém nemají jen tlustí lidé, jak si tu někteří v komentářích myslí. To, že jsou ženy hubené, ještě neznamená, že mají stejné proporce stehen, pozadí, či celých dolních končetin.

11
Před 2 roky

Mě se třely i v 169cm a 50kg a nohy do x nemám. Ale co se týče toho co zabírá, značka Angry Beards má ve svý vymazlený kosmetice pro muže božský mazání, Antistick a Antisweat zamýšlené teda na koule, kde je prý top, ale je luxusní i jak na tření stehen, tak i proti zapaření v horních partiích dámy 😉

www.angrybeards.cz
Kosmetika pro chlapy | AngryBeards.cz
Nasraná kosmetika z Třebíče pro všechny normální chlapy. Vlastní receptury dotažené k dokonalosti ve spolupráci s profíky z oboru v čele s Taťkem Chemikem.
1
Před 2 roky

Děvčata, buďte ráda, že chodíte, já odřená stehna nemívám nikdy, jezdím na vozíku... 🙁 Ale měnila bych...

3
Před 2 roky

Když budete dbát o své zdraví a zhubnete, nebudou se vám třít nohy o sebe. Tento problém mívají jen lidé s nadváhou nebo ti, kterým se tuk hodně vráží do stehen. Pokud nezabere změna stravy, určitě pomůžou nějaké cviky.

2
Před 2 roky

Iť se běžně prodávají návleky - cca 12 cm široké, v různých velikostech obvodu, natáhnout se tam, kde by se stehna třela. Myslela jsem, že tento problém je dávno vyřešen.

4
Před 2 roky

Téměř vždy nosím jen sukně .Nikdy jsem tento problém neměla .Možná by stačilo nevážit metrák

11
Před 2 roky
Cizinkaz

Já tento problém mám a stejný byl i v době, kdy jsem vážila 47kg. Je to dáno tvarem stehen.

6
Před 2 roky

A co takhle přestat žrát? 🤣🤣🤣

5
Před 2 roky

Pomůžou dvě věci. Buď zhubnout nebo stehna natřít tuhým antiperspirantem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt