Možná by stačilo zhubnout, protože to tření mívají tlustí lidé.
Asi by to chtělo nohy více roztáhnout.
Tento problém nemají jen tlustí lidé, jak si tu někteří v komentářích myslí. To, že jsou ženy hubené, ještě neznamená, že mají stejné proporce stehen, pozadí, či celých dolních končetin.
Mě se třely i v 169cm a 50kg a nohy do x nemám. Ale co se týče toho co zabírá, značka Angry Beards má ve svý vymazlený kosmetice pro muže božský mazání, Antistick a Antisweat zamýšlené teda na koule, kde je prý top, ale je luxusní i jak na tření stehen, tak i proti zapaření v horních partiích dámy 😉
Děvčata, buďte ráda, že chodíte, já odřená stehna nemívám nikdy, jezdím na vozíku... 🙁 Ale měnila bych...
Když budete dbát o své zdraví a zhubnete, nebudou se vám třít nohy o sebe. Tento problém mívají jen lidé s nadváhou nebo ti, kterým se tuk hodně vráží do stehen. Pokud nezabere změna stravy, určitě pomůžou nějaké cviky.
Iť se běžně prodávají návleky - cca 12 cm široké, v různých velikostech obvodu, natáhnout se tam, kde by se stehna třela. Myslela jsem, že tento problém je dávno vyřešen.
Téměř vždy nosím jen sukně .Nikdy jsem tento problém neměla .Možná by stačilo nevážit metrák
Já tento problém mám a stejný byl i v době, kdy jsem vážila 47kg. Je to dáno tvarem stehen.
A co takhle přestat žrát? 🤣🤣🤣
Pomůžou dvě věci. Buď zhubnout nebo stehna natřít tuhým antiperspirantem.