1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Fiala že není buran? A jaký a ještě hloupí z neschopností rozhodovat o čem koliv. Válka na UK není naše. Zatáhl nás do toho premiér aby se zviditelnil. UK by mělo pomoc hlavně ty milióny ukrajiců co jsou ve světě. Podle francouzského zástupce v evropském parlamentu je jich 40 milionů, to je síla. Fiala si hraje na spasitele přitom je jen hloupí komik.

45
Před 2 roky

Neskutečná lež od komentátora,nebylo žádné řádění Babiše,který udělal v ekonomice a hospodaření státu víc dobrého než všechny zlodějské vlády před ním a nebýt toho kovidu tak by ani žádné dluhy nebyly.Fiala a jeho parta jsou jen hnusný nafoukanci a slouží jen boháčům a nadnárodním korporacím a lezou do zadku USA a EU a na obyčejné lidi kašlou.

72
Před 2 roky

To je tedy blábol. Já se tedy za tohoto člověka stydím. Kde ho prosím respektují? To je špatný vtip, že jim vše odsouhlasí a jde unii na ruku, proti vlastním lidem, to není respekt, ale role užitečného idiota.

97
Před 2 roky

Těm tupounům je to jedno ,hlavně že si pomlaskávají u koryt !

209
Před 2 roky
Jaroslav Halama

Jako všem .....

28
Před 2 roky

Jak může publikovat takovou snusku blabolu a nic neříkajících frází, to je zcela z Fialovic ranku signály a kecy, kecy

47
Před 2 roky
Stanislav Macha

Tedy fakt.Nepsal to sám Fiala?

37
Před 2 roky

Fiala je jenom kecal ale prakticky něco uvést do provozu aby to fungovalo to neumí, je to zmetek

48

takové obrovské chvalozpěvy se nedají číst ani na vc natož i doma pane redaktore pisálku vzpamatuj semrkni na datum a časv jakém se nacházímeuž není totalita že se nemusíchválit vláda tedy strana a vládapráci čest jdeme doma až vyhynete snad bude doopravdylíp bez proletářu,kteří se zase spojujína štěstí ne všech zemí,bože česko chranuž nemámslova ani slin čao lidičky

37
Před 2 roky

Ten Chalupa snad "hulí". Jinak není možné, aby psal takové pitomosti!

65
Před 2 roky
Petr Hajný

Souhlasím

37

Tento t.zv. politolog a mávač rukama je největší neštěstí pro naší zemi,kdo tohoto človíčka obhajuje a věří těm jeho blábolům je neskutečný fanatik,nebo něco horšího. Mnoho lidí,kteří volili tento slepenec si nyní rvou vlasy,komu to dali důvěru.

56
Před 2 roky

Naprosto neprofesionální článek, autor je servilní vůči současné vládě a stejně jako ona hází veškerou vinu na Ing. Andreje Babiše, to je zásadní nedostatek článku, nevadí mi, že hovoří o těžkých časech, ale vadí mi, že za předchozí vlády se rozhazovalo a mrhalo, ale současná vlády by byla skvělá, kdyby nebyla zmítaná v problémech. Jestli je jediným řešením krize, aby prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. předstoupil před národ a vysvětil jim kroky a cestu, která je v rozporu s předvolebními sliby, měl by tak učinit co nejrychleji, nemusí popírat co řekl a slíbil, ale musí změnit přístup a rétoriku, pro mě v současné době není garantem toho, že ví, co dělá, že je rozhodný a má jasnou strategii, pro mě je to dobrý vůdce pro vedení botanické zahrady, ale ne pilot dopravního letadla v bouři. Do této situace se dostal ale sám, svým rozhodnutím spojit se s více stranami a rozmělnit rozhodování mezi 5 - ti koalici, kde má každý svůj, v pravdě naprosto jiný směr a cíl. Vláda 5 - ti koalice by měla skončit a měla by nastoupit vláda odborníků, která bude apolitická, zní to jako nesmysl, ale žádná politická strana nemá v této době šanci zvrátit ostatní na svoji stranu a získat důvěru voličů a toho ani ODS, ani ANO není schopno.

36
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt