Fiala že není buran? A jaký a ještě hloupí z neschopností rozhodovat o čem koliv. Válka na UK není naše. Zatáhl nás do toho premiér aby se zviditelnil. UK by mělo pomoc hlavně ty milióny ukrajiců co jsou ve světě. Podle francouzského zástupce v evropském parlamentu je jich 40 milionů, to je síla. Fiala si hraje na spasitele přitom je jen hloupí komik.
Neskutečná lež od komentátora,nebylo žádné řádění Babiše,který udělal v ekonomice a hospodaření státu víc dobrého než všechny zlodějské vlády před ním a nebýt toho kovidu tak by ani žádné dluhy nebyly.Fiala a jeho parta jsou jen hnusný nafoukanci a slouží jen boháčům a nadnárodním korporacím a lezou do zadku USA a EU a na obyčejné lidi kašlou.
To je tedy blábol. Já se tedy za tohoto člověka stydím. Kde ho prosím respektují? To je špatný vtip, že jim vše odsouhlasí a jde unii na ruku, proti vlastním lidem, to není respekt, ale role užitečného idiota.
Těm tupounům je to jedno ,hlavně že si pomlaskávají u koryt !
Jako všem .....
Jak může publikovat takovou snusku blabolu a nic neříkajících frází, to je zcela z Fialovic ranku signály a kecy, kecy
Tedy fakt.Nepsal to sám Fiala?
Fiala je jenom kecal ale prakticky něco uvést do provozu aby to fungovalo to neumí, je to zmetek
takové obrovské chvalozpěvy se nedají číst ani na vc natož i doma pane redaktore pisálku vzpamatuj semrkni na datum a časv jakém se nacházímeuž není totalita že se nemusíchválit vláda tedy strana a vládapráci čest jdeme doma až vyhynete snad bude doopravdylíp bez proletářu,kteří se zase spojujína štěstí ne všech zemí,bože česko chranuž nemámslova ani slin čao lidičky
Ten Chalupa snad "hulí". Jinak není možné, aby psal takové pitomosti!
Souhlasím
Tento t.zv. politolog a mávač rukama je největší neštěstí pro naší zemi,kdo tohoto človíčka obhajuje a věří těm jeho blábolům je neskutečný fanatik,nebo něco horšího. Mnoho lidí,kteří volili tento slepenec si nyní rvou vlasy,komu to dali důvěru.
Naprosto neprofesionální článek, autor je servilní vůči současné vládě a stejně jako ona hází veškerou vinu na Ing. Andreje Babiše, to je zásadní nedostatek článku, nevadí mi, že hovoří o těžkých časech, ale vadí mi, že za předchozí vlády se rozhazovalo a mrhalo, ale současná vlády by byla skvělá, kdyby nebyla zmítaná v problémech. Jestli je jediným řešením krize, aby prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. předstoupil před národ a vysvětil jim kroky a cestu, která je v rozporu s předvolebními sliby, měl by tak učinit co nejrychleji, nemusí popírat co řekl a slíbil, ale musí změnit přístup a rétoriku, pro mě v současné době není garantem toho, že ví, co dělá, že je rozhodný a má jasnou strategii, pro mě je to dobrý vůdce pro vedení botanické zahrady, ale ne pilot dopravního letadla v bouři. Do této situace se dostal ale sám, svým rozhodnutím spojit se s více stranami a rozmělnit rozhodování mezi 5 - ti koalici, kde má každý svůj, v pravdě naprosto jiný směr a cíl. Vláda 5 - ti koalice by měla skončit a měla by nastoupit vláda odborníků, která bude apolitická, zní to jako nesmysl, ale žádná politická strana nemá v této době šanci zvrátit ostatní na svoji stranu a získat důvěru voličů a toho ani ODS, ani ANO není schopno.