Tzv. novinář CHalupa kdyby do článku nezamotal Babiše tak ze sebe nevypotí ani větu.
Fialův spolek Černé ruky se k vlastnímu národu chová jako hyeny. Zvyšování veškerých cen mu vyhovuje, neboť z toho plyne i zvyšení výběru spotřební daně a DPH. A to na úkor lidí, kteří už nevědí, co dál. To není ekonomická negramotnost, ale sprostý úmysl. A to vše s posvěcním Ústavního soudu, který umožnil vznik tohoto vládního spolku. Hanba jim.
To snad už není možné, jakým volům Chalupům se dává prostor v médiích. Fiala je nejhorší premiér za 32let samostatné ČR a jeho posláním je zřejmě zničit ČR a její občany a určitě se chce stát prezidentem spojených států evropských.
Slizoun, který má jen dvě odpovědi na vše: "Za to může Babiš!" / "Za to může Putin!"
Tady ty neustalé rozbory jsou jen o tom,aby měli o čem psat a brat za to nekřesťanské peníze.Fiala je kámoš sudeťalantmanšaftu.Děla všechno pro to,aby ČR zase dostali.Bylo to vidět,jak se vsírá tomu lejnu a ona jak je šťastná,že tu má svého člověka. A oblbují čecháčky jak jsou super,že do té Evropy patří. Samozřejmě,že patří,tak jako vždy v historii.Byli a teď už zase jsou jejich kolonie.Podívejte se na staré příběhy.Poněmčování čechu.To se tady táhne celé staletí.No Masaryk se vzbouřil.No tak musel přijít Hitler.První co tenkrát bylo?Obsadit česko.No nevyšlo to,tak teď už nás mají.Díky kolaborantům fialovým a jeho voličům.
Pro mne zatím po velmi, velmi dlouhé době je pan Fiala nejlepší premiér. Bohužel musí čelit problémům které on nezavinil. To je můj názor, tak prosím nepište na můj komentář žádné reakce.
Posaďme celou vládu do vlaku a hurá na Ukrajinu,tam jsou potřeba více než zde u nás
Tato vláda se stará o cizí kde ae vydávají miliardy z lidí co dřely a ted tato vláda na ně kašle.Je to katastrofa co tato vláda vyvádí .
Člověk který toto napsal by měl zalest splátky do ďělohy
A ty do 4. třídy základky. Leze leze po železe , ne lese lese
Tohle si nechal napsat Fiala pro sebe ne