1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

skvělý nápad, ponorka musí operovat na orlíku, tam je hloubka k ponoření a ovládat ji musí všichni členové vlády, to je garance, že se potopí a už nikdy nevynoří

29
Před 2 roky

Nějak se ty přešlapy naší vlády musí zalepit a proč ne humorem. Je to spíš k pláči než k smíchu.

31
Před 2 roky

Ježiši marjá nepište takové satiry. Vláda by se toho mohla chytnout a k ponorce koupí i letadlovou loď aby předběhla jiné země Evropy.Blbá je na to dost.

Mě se ,, líbí,, Rakušan když říká.UK jsou jedni z nás.

24
Před 2 roky
Hozdala Jarda

Kde jste to slyšel že Angličané jsou jedni z nás?

4
Před 2 roky

Ježiši Kriste.Chvíli jsem myslela,že to myslíte doopravdy.

7
Před 2 roky

No já bych tě naší krvelačné ministryni světové obrany raději pořídila koště. Stojí málo, nikam daleko neodletí a udělá min ostudy.

46
Před 2 roky
Eva Němcová

A ke koštěti bych přidal Kalouskovy padáky.

Před 2 roky

Opravdu by ta naše vláda (slepenec)by měli okamžitě skončit!!! ČR je v katastrofální kryzi a naše vláda kupuje ponrky pro Ukrajince! To už je vrchol drzosti vůči občanům ČR!!!

3
Před 2 roky

Vůbec bych se nedivil. Původně uvažovali o letadlové lodi k těm F35. Zjistili že se nevejde pod Karlův most tak přišla na řadu ponorka.

41
Před 2 roky

Upřímně bych se ale vůbec nedivil kdyby tu ponorku opravdu naše ministrine koupila samozřejmě že tím myslím za podpory celé naší slepeneckoprobruselskoukrajinske vlády. Že Fialo

17
Před 2 roky

Ještě by nám mohli američané natočit přistání na měsíci.... třeba s premiérem Fialou v hlavní roli...

74
Před 2 roky
Jan Marek

Ale bez jízdenky na zpět

87
Před 2 roky

U tohohle pětivlekance by mě nepřekvapilo nic !

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt