skvělý nápad, ponorka musí operovat na orlíku, tam je hloubka k ponoření a ovládat ji musí všichni členové vlády, to je garance, že se potopí a už nikdy nevynoří
Nějak se ty přešlapy naší vlády musí zalepit a proč ne humorem. Je to spíš k pláči než k smíchu.
Ježiši marjá nepište takové satiry. Vláda by se toho mohla chytnout a k ponorce koupí i letadlovou loď aby předběhla jiné země Evropy.Blbá je na to dost.
Mě se ,, líbí,, Rakušan když říká.UK jsou jedni z nás.
Kde jste to slyšel že Angličané jsou jedni z nás?
Ježiši Kriste.Chvíli jsem myslela,že to myslíte doopravdy.
No já bych tě naší krvelačné ministryni světové obrany raději pořídila koště. Stojí málo, nikam daleko neodletí a udělá min ostudy.
A ke koštěti bych přidal Kalouskovy padáky.
Opravdu by ta naše vláda (slepenec)by měli okamžitě skončit!!! ČR je v katastrofální kryzi a naše vláda kupuje ponrky pro Ukrajince! To už je vrchol drzosti vůči občanům ČR!!!
Vůbec bych se nedivil. Původně uvažovali o letadlové lodi k těm F35. Zjistili že se nevejde pod Karlův most tak přišla na řadu ponorka.
Upřímně bych se ale vůbec nedivil kdyby tu ponorku opravdu naše ministrine koupila samozřejmě že tím myslím za podpory celé naší slepeneckoprobruselskoukrajinske vlády. Že Fialo
Ještě by nám mohli američané natočit přistání na měsíci.... třeba s premiérem Fialou v hlavní roli...
Ale bez jízdenky na zpět
U tohohle pětivlekance by mě nepřekvapilo nic !