1600/1600Zbývá 1600 znaků

Zajímalo by mě, co Lucie Vítková udělala pro to, aby tento stát fungoval. Vytváří něco hmatatelného, co přináší užitek? Nevím. Ale pokud se živí tím, co píše, tak každý pracující dělník je přínosnější než ona.

Stále jen čtu negativa na všechno, co se u nás odehrává. Dnes může své názory napsat každý. Chápu. Ale neměl by za to být placen. Kritizovat umí každý, a lidi co nic nedokázali, protože na to nemají, kritizují obzvlášť. Nikdo z vlády nic neumí a nedělá proto, abych já se měl dobře. Tak vyznívá většina kritik, stejně tak od pani Vítkové. Ubohá to žena.

27
Před 2 roky
Vladimír Petržílka

Když má někdo tolik sebevědomí, aby vládl celé zemi, měl by mít k tomu schopnosti anebo alespoň naslouchat těm, kdo ty schopnosti mají. My občané jsme tedy právem nespokojení a je úplně jedno, jestli jsme v životě něco dokázali nebo ne. Ale vláda si na sebe tu odpovědnost dobrovolně vzala. Pokud je to nad její síly, ať odstoupí.

39
Před 2 roky

Vláda je to dobrá ale ne pro občany České republiky.

36
Před 2 roky

Ale no taaaaaaaaaaaaaak, však bude spasena ukrajina. co více si můžeme přát, naše děti nebudou mít co žrát ale ukrajina bude spasena nebo zprasena??

24
Před 2 roky
Jan Benda

Spíš to druhé.

7
Před 2 roky

Podle mě nejstupidnejsi vláda neumetelu kteří tady zbyly. Lidi jsou hloupý a zapominaj jinak by tu špínu netahel nemohli nikdy zvolit. Že vám stačí program antibabiš je to totálně stupidní. Jsme národ debilu a nezaslouzime me si nic jinýho. Kdo nam tady prodal všechno ods a cssd. Takže kecy že to nejde ale jde jenom se musí chtit.

1
Před 2 roky

A může člověk z té námahy i blbnout?Třeba výstup Rakušana na střeše MV ČR s kalendářem v ruce je už na Bohnice.Že by tak působyla kauza DOZIMETR?

8
Před 2 roky
Petr Adámek

Třeba chtěl skočit? Svědomí,třeba.Asi ne.Sebevědomí bude silnější.

Před 2 roky

To nevadí, hlavně že má naše vláda žlutomodré běžecké dresy .

99
Před 2 roky

naopak.na sve vlastizradne chovani si vede velice dobre

3
Před 2 roky

Včera bylo pozdě už mě spadnout na desku s celou 5 estadrou

29
Před 2 roky

No comment DEMISI

74
Před 2 roky

Vláda je fajn,ale lidi jsou prevíti,že je ze Strakovky nevykopali.

6
Před 2 roky
Aleš Gavlas

, lidi už ze Strakovky vykopali STBáka Babiše a komunisty ze sekty ANO .

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt