Nechci se k téhle magoriádě připojovat (skutečný obsah a smysl by debata o uměleckém zobrazování původních obyvatel Ameriky měla jen v USA), ale ten Trautenberk je opravdu hnusná protiněmecká agitka, ze které navíc Češi vycházejí jako banda ustrašených pitomců.
Běloch je běloch,cikán je cikán,černoch je černoch ,indián je indián atd. A tečka.
A Krakonoš je Krakonoš.
Bláznům, se nemá odporovat, všichni se Němcům smějí. Jak jednoduché. 😀
Zařízněme Trautenberka!....
Ale to je blbost.Přece v našem kapitalistickém světě je přece Trautenberk tím dobrým pánem kapitalistou.
On byl přece ten, kdo prodával vodu (a to kapitalisti udělali) a vlastně všechno co dělal bylo podle vzoru kapitalistů správné.To jen Krakonoš byl přece ten zlý, který dobré kapitalistické manýry Trautenberkovi kazil a tím omezoval jeho velkolepé kapitalistické plány a možnosti jak utiskovat ješte více poddaný lid, který byl líný a na kapitalistu nechtěl pracovat.
Přesně. Trautenberk vždycky vymyslel nějaký podnikatelský záměr, ta chátra ho nabonzovala Krakonošovi a ten mu do toho hodil vidle.
Příspěvek zelených k dění ve světě: svět se zbláznil, hoďte na zelené síť jinak zahyneme.
Když jdu dnes k odbornému lékaři tak se mne ptají na změnu telefonu, mailu, bydliště. Čekám každým okamžikem že se mně zeptají zda jsem nezměnil pohlaví.
A. Kudláč senior
Levice přiměla Evropu utéct od jádra, i když za něj ještě není plnohodnotná alternativa, levice přiměla Evropu přejít na elektroauta, i když nemá dostatek elektřiny a teď se pokouší zavádět manýry amerických cancelářů. Každému levičákovi bych nastěhoval do bytu dva nadržené Turky, sebral bych jim auta na benzín, odstřihl jim topení a místo toho jim dal dva svetry a teplý ponožky.
A já jsem se mylně domníval, že ta špatná levice je ta východní komunistická a ono to nakonec vypadá, že ta daleko horší je ta západní kapitalistická.
ještě že máme ty dva teplé ... jak se to jmenují ... jo Křemílka a Vochomůrku. Ti budou smět na TV obrazovky pořád :-D
Brzy asi příjde doba, kdy se zakáže mluvit o barvách. Mně, když třeba někdo řekne, že jsem bílej jak stěna, tak se z toho nepoprdím. A nebo, když mi řekne, že jsem červenej jak rak, prát se s ním rozhodně nebudu.
To je opravdu nechutná komedie, v Německu se snad zbláznili. Vždyť, jak to i píše autor článku, Vinnetou i Old Shatterhand bojovali o rovnoprávnost všech ras.
Za Hitlera Němci zakazovali a pálili knihy německých-židovských spisovatelů a jinou svobodymyslnou literaturu a teď zakazují Karla Maye. Dochází jim vůbec, že to je další šílený extrém?!
Němcům? Ano časem jim to dojde ale to už bývá docela pozdě.
Další důkaz jak neokomunismus ovlivňuje nejen myšlení, ale i rozhodnutí veřejných orgánů i institucí řady států v rámci EU. Chudáci děti. Daleko větší ranou pro ně však bude za pár let , co povyrostou a začnou brát rozum následky Green Dealu. Vyrovnání se s následky tohoto hrozného nesmyslu. Otřesného díla celé této politiky přijaté ,,pomazanými hlavami" EU, nevyjímaje našeho ,,nemajitele".