1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A co Crusoe? Ten měl Pátka a ten byl černej a musel mu sloužit... Nevadí, že ho zachránil, ale pak mu posluhoval a to je chyba...

23
Před 2 roky
Tomáš Bláha

A co krtek,tomu ušil kalhoty s velikejma kapsama rákosník

Před 2 roky

Klasická ukázka toho jak lidstvo zblblo.Pozornost se věnuje hovadinam místo řešení skutečných problémů.Za chvíli lidí přestanou i komunikovat aby náhodou neřekli či nenapsali něco nevhodného či co by náhodou pobouřilo 1 člověka ze 7 miliard obyvatel Země.

5
Před 2 roky
Karel Kolar

To je účel

2
Před 2 roky

Tento svět je postaven na hlavu. Zachvílku se budou pálit knihy, které se nehodí do krámu mnoha politiků, jako za doby temná. Všechno se svádí na Rusko, ale kde je pravda?

23
Před 2 roky
Zdena Kilianova

Už páli v USA a VB velké čistky v knihovnách komise určí co je správné asi si vzali příklad z 30 let.

9
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Němci prohráli dvě války a přesto je posloucháme, panáčkujeme. Neumíme jim říci ,že jsme svrchovaný stát a že máme právo říci jestli tohle chceme anebo nechceme. Oni ani neumějí myslet normálně. Asi jsou zdegenerovaný. Vinetoua se nevzdám. Ještě že ho mám na dvd. Nikdy se žádným vypatlaným mozkum nepodvolím. To radši chcípnu. květa

6
Před 2 roky

A co takhle postavu Večerníčka, jak hází papírové čepice a dělá binec? Na kole jezdí bez držení a ještě měl pod paží balík čtiva. Nebo to už není? Trochu jsem tomuto programu odrostla, tak nevím.

2
Před 2 roky
Hana Zvalová

A co takhle všechny pohádky jsou přeci morbidní,a co třeba jezibabu chce přeci zabít Jeníčka, Bohužel lidská hloupost nezná mezí. Kolik generaci na Vinnetuovi vyrostlo a nevím že by s toho měl někdo trauma.

Před 2 roky

Dalším krokem bude selekce masek při příchodu na karneval...kdo si dovolí jít za indiána, ten si nezatancuje.

Mne by zajímalo, za jakých podmínek tyto úžasné nápady vznikají. To asi uzavírají sázky, kdo uvede větší blbost do života nejlíp v podobě zákona. Nebo je to test co ještě ten národ "sežere"

3
Před 2 roky

Dnes vymýšlej samí kraviny .Čest a pravda se dnes nenosí Zapad zblbnul a jsem zvědavá kdy se toho chytneme taky Blbosti nám jdou chytat dobře .

3
Před 2 roky

Celkem chápu odpor extrémní levice vůči příběhům o Vinnetouovi. Kmen Komančů je v nich vykreslen dost negativně.

6

Tak nevím, kolik z Vás tady si pamatuje, jak vypadal čertík Bertík? Vystupovala s ním Štěpánka Haničincová. Nepřipomíná to rozjívené čírtě nikomu nic? Třeba by nám mohli zakázat nejen Krkonošské pohádky, Vinnetoua, ale vůbec vzpomínky na dětství.....

1
Před 2 roky

extrémismus dosahuje vrcholu blbosti

11
Před 2 roky
Jiri Novotny

Každý extremismus je vrcholem blbosti.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt