1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nechci se k téhle magoriádě připojovat (skutečný obsah a smysl by debata o uměleckém zobrazování původních obyvatel Ameriky měla jen v USA), ale ten Trautenberk je opravdu hnusná protiněmecká agitka, ze které navíc Češi vycházejí jako banda ustrašených pitomců.

Před 2 roky

Běloch je běloch,cikán je cikán,černoch je černoch ,indián je indián atd. A tečka.

50
Před 2 roky
Petr Lidmila

A Krakonoš je Krakonoš.

5
Před 2 roky

Bláznům, se nemá odporovat, všichni se Němcům smějí. Jak jednoduché. 😀

23
Před 2 roky

Zařízněme Trautenberka!....

Ale to je blbost.Přece v našem kapitalistickém světě je přece Trautenberk tím dobrým pánem kapitalistou.

On byl přece ten, kdo prodával vodu (a to kapitalisti udělali) a vlastně všechno co dělal bylo podle vzoru kapitalistů správné.To jen Krakonoš byl přece ten zlý, který dobré kapitalistické manýry Trautenberkovi kazil a tím omezoval jeho velkolepé kapitalistické plány a možnosti jak utiskovat ješte více poddaný lid, který byl líný a na kapitalistu nechtěl pracovat.

9
Před 2 roky
Ladislav Hnyk

Přesně. Trautenberk vždycky vymyslel nějaký podnikatelský záměr, ta chátra ho nabonzovala Krakonošovi a ten mu do toho hodil vidle.

5
Před 2 roky

Příspěvek zelených k dění ve světě: svět se zbláznil, hoďte na zelené síť jinak zahyneme.

Když jdu dnes k odbornému lékaři tak se mne ptají na změnu telefonu, mailu, bydliště. Čekám každým okamžikem že se mně zeptají zda jsem nezměnil pohlaví.

A. Kudláč senior

24
Před 2 roky

Levice přiměla Evropu utéct od jádra, i když za něj ještě není plnohodnotná alternativa, levice přiměla Evropu přejít na elektroauta, i když nemá dostatek elektřiny a teď se pokouší zavádět manýry amerických cancelářů. Každému levičákovi bych nastěhoval do bytu dva nadržené Turky, sebral bych jim auta na benzín, odstřihl jim topení a místo toho jim dal dva svetry a teplý ponožky.

6
Před 2 roky
Martin Herák

A já jsem se mylně domníval, že ta špatná levice je ta východní komunistická a ono to nakonec vypadá, že ta daleko horší je ta západní kapitalistická.

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

ještě že máme ty dva teplé ... jak se to jmenují ... jo Křemílka a Vochomůrku. Ti budou smět na TV obrazovky pořád :-D

20
Před 2 roky

Brzy asi příjde doba, kdy se zakáže mluvit o barvách. Mně, když třeba někdo řekne, že jsem bílej jak stěna, tak se z toho nepoprdím. A nebo, když mi řekne, že jsem červenej jak rak, prát se s ním rozhodně nebudu.

7
Před 2 roky

To je opravdu nechutná komedie, v Německu se snad zbláznili. Vždyť, jak to i píše autor článku, Vinnetou i Old Shatterhand bojovali o rovnoprávnost všech ras.

Za Hitlera Němci zakazovali a pálili knihy německých-židovských spisovatelů a jinou svobodymyslnou literaturu a teď zakazují Karla Maye. Dochází jim vůbec, že to je další šílený extrém?!

19
Před 2 roky
Jan Stepan

Němcům? Ano časem jim to dojde ale to už bývá docela pozdě.

6
Před 2 roky

Další důkaz jak neokomunismus ovlivňuje nejen myšlení, ale i rozhodnutí veřejných orgánů i institucí řady států v rámci EU. Chudáci děti. Daleko větší ranou pro ně však bude za pár let , co povyrostou a začnou brát rozum následky Green Dealu. Vyrovnání se s následky tohoto hrozného nesmyslu. Otřesného díla celé této politiky přijaté ,,pomazanými hlavami" EU, nevyjímaje našeho ,,nemajitele".

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt