1600/1600Zbývá 1600 znaků

Cesta do pekel? Já myslím, že tam nás spolehlivě vede Fiala! Když už nic, tak by aspoň Romové začali konečně pracovat, čemuž se úspěšně vyhýbají nejm.30 let!

35
Před 2 roky

Babiš s Okamurou nemá většinu a nemůže vládnout. Muselo by být předčasné volby či úřednická vláda z opravdových odborníků a né diletanské loutky nynější vlády.

26
Před 2 roky

TČ .Se nepodaří vládu odvolat .Ministři

odborně neřidi současnou situaci a jen

politizuji.Je třeba jednat.1.S vlastníky zdrojů.Dohodnout zastropováni cen

a množství za přijatelnou cenu na

2roky.Využít situace tak aby fungovall

podniky firmy živnosti, školky ,zdravotnictvi, školy bezpečnost,

doprava.Vláda je povinna zajistit ekonomicky bezpečnostně,zdravotně

energeticky fungování státu pro občany

kterými byla zvolena v prvé řadě.

Je to slib každého ministra i poslance .

Tato vláda slib neplni .Velká chyba všech

vlád. Prodej strategických zdrojů.

4
Před 2 roky

Naprosto přesně a dokonale popsáno!!! I když Burešovy ovce určitě budou svorně bečet že je to komplóóót!

20
Před 2 roky
Karel Javůrek

Žádný komplot, obyčejná hloupost doučasných vládců Čech a jejich voličů. Hlupák mi může klidně psát, že jsem ovce. Od blba mne to neuráží a chytrý člověk by to nenapsal...

14
Před 2 roky

ta fotka sedi... vystreslej Bures

8
Před 2 roky
Libor Moučka

To spíš je nějaký Libor Moučka🤣

7

je zajímavé jatoten novinářchalupa přesně ví asi to bude tím,že zná myšlenky pana bsbišeon to zatím neví,ale novinář nakloněný ještě vládě toví zcela přesně no užasnéjaké máme novináře takoví byli i vdobách brežněva v sssr už je doháníme hurá

10
Před 2 roky

Komunističtí pohlaváři minulého režimu jako je pan Babiš nepatří vůbec do politiky a pan Okamura je ještě velký neřád,tak že jejich společná vláda by byla ještě větší katastrofa pro republiku než vláda nynější

9
Před 2 roky
Zdeněk Dostál

Nic horšího nemůže už existovat.....

5
Před 2 roky

Asi dobrý vzorek!co berete?víte jak se ukázalo že je země kulatá?na východ jsme se vys...i a ze západu přišlo ho..o!

65
Před 2 roky

Tento příspěvek zas psal nějaký zarputilý profialovec,naučený za vším vidět Babiše. To co by údajně vše udělal Babiš s Okamurou , to již dávno stihla tato vláda .

21
Před 2 roky

Takovou ptákovinu může napsat jen negramotný,ubohý článek.Asi hleda jinou práci,ten kdo to mohl napsat.

26
Před 2 roky
Jaroslav Buchta

Fakt nehledám, sorry jako. Že se vám to nelíbí, za to já fakt nemůžu.

7
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt