Pravidelně jsou odpůrci pětislepence dehonestováni jako banda vagabundů nejen Sezmamem ale i ostatními zdroji mainstreamu, bude to chtít kompletní změnu tohodle špatného systému..., mimochodem, na těchto bulvárních stránkách je největší dezinformátor pravděpodobně trapné FORUM 24,nemyslíte?
Tak čtěte radši Parlamentní listy, nebo vám praskne žilka.
Žádné dezinformace ale pravda! Nejsou to příznivci Ruska, to píše autor schválně špatně ale to už lidem došla trpělivost s proukrajinskou vládou, která se vykašlala na svůj národ a tvrdě prosazuje vlády jedné strany. To už tady jednou bylo a teď je to ještě horší, Fiala nás vrací o 100 a více let dozadu. Vše pro Zelenského a Ukrajince. Máme se na podzim na co těšit, na další hordu UK, přijíždějící jen pro dávky a naši lidé to tvrdě zaplatí chudobou.
Je pravda, že oni teď píší články schválně tak, aby vyvolaly vztek a hněv. Prostě emoce a ideálně negativní.
Pane redaktore, mě osobně je úplně jedno, odkud pochází plyn, který mi prochází doma plynoměrem. Zda je ruský, norský nebo třeba americký, není pro mě důležité. Pro mě je důležité, aby nebyl dražší, než loni. Nejsem rusofil ani rusofob. Ale příčí se mi politika sankcí proti Rusku, která pochopitelně vyvolává v Rusech negativní reakce vůči ČR.
Rusko, zcela otevřeně deklarovalo, že jsme pro ně nepřátelskou zemí.Snad vám to neuniklo...
Uz nadpis je hnus. Kazdy kdo jen trochu nesouhlasi s vladou je okamzite dehonestovan. Kdo nemiluje Fialuv petispolek, nepodporuje Ukrajinu, nechvali LGBT, nedela bordel proti Babisovi je dnes urazen bandou pisalku a agresivnimi propagatory udajne pravdy a demokracie.
Tak mi to připadá, že jsme se vrátili do 50.let, kdy jen názor strany a vlády byl ten jediný správný....
Nepřipadám si jako ruský troll... jen zastávám naprosto opačný názor než naše vláda. Domnívám se totiž že vladní opičky v Bruselu, omezeni náši suverenity, házení bumerangovych sankcí na rusy, setrvání na Lipské burze, a mnoho dalších kroků, naší zemi nijak nepomohou ale ba naopak utrpí náš průmysl, domácnosti, služby. Dopady úřadovani této vlády na naši zemi budou horší, než za Babiše...a to jsem si rikal, že to horší být nemůže!
Pane redaktore, podle vás, kdo nechce přijít úplně o všechno ,díky této vládě, tak je prorusky zaměřený? Nechat zdevasovat ekonomiku pětislepencem a slepě se nechat vést byrokraty z EU, je podle vás to spravné vlastenectví. Moc rád bych věděl koho chleba jíte? Protože tohle napsat a nestydět se to vydat to je opravdu do nebe volající. 🙈
Tak já teda fakt nevím, ale zdá se mi, že intenzita propagandy je minimálně stejná na straně Ruska jako v našich končinách. Nechali byste laskavě na čtenáři, aby si úsudek udělal sám ? Zdá se, že kdo nesleduje hlavní proud, je automaticky onalepkovan jako proruský vyvrhel. Jenže tak tomu není.
To co se děje za vlády nechtěně pětikoalice to jako hrozně není?Co může být hroznějšího než naprosto zbytečná protiruská politika v důsledku devastující naši ekonomiku a životní úroveň.Co může být hroznějšího než věřit Německu a Francii že nám nějak pomůže.Doposud nás pouze vykořisťují,takže opravdu jen magor typu Fialy tomu věří!
Dezinformátorům chybí vůdce? To mohl napsat jenom slepý člověk. Pan Fiala je viditelný na každém rohu.
tak předně, pokud Vám někomu připadá protiruská politika přehnaná, tak bych Vás chtěl upozornit, že působením ruské armády na našem území od roku 1968 do roku 1989 přišlo o život minimálně 402 lidí, díky působení vojsk NATO do dnešního dne ani jeden člověk. Dodnes se za to Rusové ani neomluvili.Každý, kdo měl co k dočinění s ruskou stranou, Vám potvrdí, že veškeré kontraky z Ruskem byly vždy doplněny snahou získat neoprávněné výhody pro ruskou stranu. Rusové si musí konečně uvědomit, že dodávka plynu na naše území nesmí být podmiňována počtem diplomatů ( agentů ) na našem území, a že další obchody budou probíhat na základě rovnosti obou partnerů, a ne na základě průmyslové špionáže, či neustálého vměšování se do naší politické scény. Myslíte, že přeháním ? 3.9. pořádá proruský aktivista pan Václav Vrábel akci na Václavském náměstí. Vše bude snímat TV Raptor, a večer můžeme sledovat ruská media, jak budou referovat o nepokojích v ČR a jak čeští voliči žádají obnovení standardních vztahů z Ruskem. Všimněte si, že jsem neřekl ani slovo o válce na Ukrajině
No já nejsem milovník Ruska ani Ukrajiny, ale mám ráda svoji zem. A to, že je tady hrdost Čechů zadupávána do země a slovo vlastenec je téměř sprosté slovo, to je fakt. A to díky pětihnusu jenž nám "vládne". To je to nejhorší, co této zemi udělali. Pan Bartoš, studovaný člověk, prohlásil: " Kdyby měla být Evropa do deseti let muslimská, nemám s tím problém." Naši předkové bojovali proti cizákům a my si je sem teď máme zvát? Musí se obracet v hrobech. Česká země je krásná protože patří Čechům. Ale jak dlouho? Bude to genocida menších národů?