1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ich melde gehorsam - hlásil jsem se ze zištných důvodů do KSČ. Byl jsem odmítnut, protože organizace nesplňovala dostatek % dělnických kádrů. Většina byla vysokoškolsky vzdělaná a další uklízečky - dělnický kádr, nebylo možno přijmout. Co teď. Kam se mám přihlásit? Celý článek je hloupost.

6
Před 2 roky

Blábol a neznalost.

Karel Svoboda určitě nenapsal texty písní Václavu Neckářovi.

8
Antonín Klempa

Svoboda se tam také objevil, ale hlavně Zdeněk Rytíř, Zdeněk Borovec, Jiří Štaidl.Jaroslav Uhlíř, Pavel Vrba. Od Svobody je Stín katedrál, Stříbrná flétna a UFO, a Tenhle bílej měsíc.

Před 2 roky

Tak teď bych ne nedivil, kdyby po článku s tímto názvem byl zasypán anonymními.maily a telefony a dostal další mozkovou příhodu.Vezme si to redakce na svědomí ?

21
Před 2 roky
Milan Fiala

nevezmou chovaji se jak hyjeny jenom aby meli na zvanec,jsou horsi nez ti kterym se neustale rypou v zivotech.

13
Zobrazit další reakci

Tam jich bylo,jen se o některých ty záznamy ztratily,podle toho,jak se po plyšáku začali chovat. Jenom by mě zajímalo,jak na tom byli rodiče těchto pisálků,kreří v tom žili,pracovali a studovali.Jenže takovej nebojácnej týpek,kterej by do toho zaryl,se nenarodil.

13
Před 2 roky

Ten článek o V. Neckářovi, na objednávku, byl napsán jen proto, aby v něm byla zmínka a plivnuta slina na A. Babiše. Jako pro srovnání.

17
Jiří Král

A aby zlehčila účast v STB Petra Pavla....že se to může psát o každém. Ale kdo pamatuje, tak ví kdo byl Václav Neckář. Určitě by nešel přes STB za kariérou. To je opravdu trapné, co si to vymysleli.

2
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

To jste celý vy komunisti, jakmile někdo někam odjede nebo těžce onemocní a nemúže se bránit , hned se najde nějaký písálek co na dotyčného nahází nějakou špínu většinou ti písálkové nemají vlastní čisté svědomí ale tak už to chodí - Venco hlavně se nám uzdrav

jsi náš a komunisti ať nám vylížou to kam patří .....

10
Před 2 roky

Havránku, nejdřív zveřejni jména všech řídících důstojníků a placených agentů STB. Pak si přeber v hlavě, kdo byl jejich obětí. Vyhrožováním nutili ke spolupráci hlavně ty, kdo jim byl něčím podezřelý nebo už měl nějaký "škraloup".

5
Před 2 roky

Nechte Václava na pokoji je to opravdu hnus .A o co jsou někteří češi dnes lepší, bonzují práskají a ti co nejvíce řvou tak jsou největšími posery a když půjde do tuhého tak utečou.Koukám že nic není novinářům svaté.

12
Před 2 roky
Petr Bezucha

V postatě máte pravdu, ale za Váš projev ohledně interpunkce si zasloužíte hodnocení 5. Váš příspěvek totiž vypadá jako od hlupáka, což je škoda.

3
Před 2 roky

Takovým věcem moc nevěřím,nic nejde na 100procent dokázat a vím jak se to za minulé doby dělalo.Hodně lidí dělalo věci ve svůj prospěch a mluvili i co nebyla pravda.A co myslíte ,že to je v dněšní době jiné,přestańte už věřit každému blábolu co syšíte.

5
Před 2 roky

Kdyby jste věděli, co je zač ten Havránek. 🤔🤦 To by jeden koukal.😯

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt