Ich melde gehorsam - hlásil jsem se ze zištných důvodů do KSČ. Byl jsem odmítnut, protože organizace nesplňovala dostatek % dělnických kádrů. Většina byla vysokoškolsky vzdělaná a další uklízečky - dělnický kádr, nebylo možno přijmout. Co teď. Kam se mám přihlásit? Celý článek je hloupost.
Blábol a neznalost.
Karel Svoboda určitě nenapsal texty písní Václavu Neckářovi.
Svoboda se tam také objevil, ale hlavně Zdeněk Rytíř, Zdeněk Borovec, Jiří Štaidl.Jaroslav Uhlíř, Pavel Vrba. Od Svobody je Stín katedrál, Stříbrná flétna a UFO, a Tenhle bílej měsíc.
Tak teď bych ne nedivil, kdyby po článku s tímto názvem byl zasypán anonymními.maily a telefony a dostal další mozkovou příhodu.Vezme si to redakce na svědomí ?
nevezmou chovaji se jak hyjeny jenom aby meli na zvanec,jsou horsi nez ti kterym se neustale rypou v zivotech.
Tam jich bylo,jen se o některých ty záznamy ztratily,podle toho,jak se po plyšáku začali chovat. Jenom by mě zajímalo,jak na tom byli rodiče těchto pisálků,kreří v tom žili,pracovali a studovali.Jenže takovej nebojácnej týpek,kterej by do toho zaryl,se nenarodil.
Ten článek o V. Neckářovi, na objednávku, byl napsán jen proto, aby v něm byla zmínka a plivnuta slina na A. Babiše. Jako pro srovnání.
A aby zlehčila účast v STB Petra Pavla....že se to může psát o každém. Ale kdo pamatuje, tak ví kdo byl Václav Neckář. Určitě by nešel přes STB za kariérou. To je opravdu trapné, co si to vymysleli.
To jste celý vy komunisti, jakmile někdo někam odjede nebo těžce onemocní a nemúže se bránit , hned se najde nějaký písálek co na dotyčného nahází nějakou špínu většinou ti písálkové nemají vlastní čisté svědomí ale tak už to chodí - Venco hlavně se nám uzdrav
jsi náš a komunisti ať nám vylížou to kam patří .....
Havránku, nejdřív zveřejni jména všech řídících důstojníků a placených agentů STB. Pak si přeber v hlavě, kdo byl jejich obětí. Vyhrožováním nutili ke spolupráci hlavně ty, kdo jim byl něčím podezřelý nebo už měl nějaký "škraloup".
Nechte Václava na pokoji je to opravdu hnus .A o co jsou někteří češi dnes lepší, bonzují práskají a ti co nejvíce řvou tak jsou největšími posery a když půjde do tuhého tak utečou.Koukám že nic není novinářům svaté.
V postatě máte pravdu, ale za Váš projev ohledně interpunkce si zasloužíte hodnocení 5. Váš příspěvek totiž vypadá jako od hlupáka, což je škoda.
Takovým věcem moc nevěřím,nic nejde na 100procent dokázat a vím jak se to za minulé doby dělalo.Hodně lidí dělalo věci ve svůj prospěch a mluvili i co nebyla pravda.A co myslíte ,že to je v dněšní době jiné,přestańte už věřit každému blábolu co syšíte.
Kdyby jste věděli, co je zač ten Havránek. 🤔🤦 To by jeden koukal.😯