1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Byli lidé, kteří byli v KSČ a před těmi si lidé dávali pozor, co řeknou. No a pak byli lidé, kteří u nich nebyli, ale tlačili jim káru, jelikož z toho měli profesní, či osobní výhody. A o těch se nevědělo. A tito lidé měli na veřejnosti protikomunistický řeči, aby vystupovali jako důvěryhodní, tzv. hodili udičku, načež poslouchali reakce a pak informovali na STB. Je zajímavé a to si vzpomeňte, že tito lidé měli protikomunistické řeči, či činy a nikdy se jim nic nestalo. My jsme v práci měli taky jednoho, samý průšvih a vše procházelo. Časem jsme si všimli, že každý čtvrtek docházel na tehdejšjí SNB a byl tam cca 2 hod. Na kafe tam asi nechodil i když mu to kafe asi i udělali. Po revoluci se z něj stal vážený privatizační podnikatel.

11
Před 2 roky

Běžte už do háje!!!

Proč musíte pořád rozeštvávat národ?

77
Před 2 roky
Vaclav Chochola

Mate pravdu,pan Neckar je nemocny a tyhle reci mu urcite nepomuzou,nekdy se ptam co maji tihle lide na praci,kdyz maji cas se hrabat v minulosti a ani to neni prokazane,snad chteji zakryt sve prohresky,hezky den.

24
Před 2 roky

Buďme rádi, že je ta doba komoušu, STB a udávání za námi. Proč se v tom fekálu pořád někdo musí hrabat. I když zapomínat se nevyplatí.

21
Před 2 roky
Zdeněk Paldus

ale neni, jen se zmenil duvod udavani.. ted je to rasismus a gender.. mronete na zapad od nas, jak se tam idava a hlavne ty nasledky i krivwho obvineni. 50. leta sis rim nezadaji

31
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Kdo platí Čti doma?

14

Tohle už je opravdu moc. Jděte s tím STB už někam do p.d.l.. Asi jsme tam byli všichni. Abychom zastínili ty pravé zrádce,donášeče a udavače.

52
Před 2 roky
Libuše Kulhánková

Už s tím běžte tam, kam vás posílá ta paní a já vás tam posílám rovněž.

1
Před 2 roky

Ani by mne to nepřekvapilo. Když má někdo 155 cm, tak má komplex a musí si ho kompenzovat.Nakonec není jediný mezi umělci. Každý máme své svědomí a víme kde je pravda.

37
Před 2 roky
Josef Kunert

Ale Vy jste překvapil,žasnu nad Vaším uvažovánim, jste prostě marnej a závistivej.

10
Před 2 roky

Lide bděte,ale s tím STB už neblbňete.Za starých času žili jsme radostnějí.

45
Před 2 roky
Erich Cala

Vy možná jen bych chtěl vědět v čem byla ta radost.

12
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Už jste s tímhle tématem trapní, jak rádi někoho nařknete a pak sledujete, jak se vám diskuse vyvíjí - čím hůře, tím lépe! Přitom jsou to diskuse pouze v rovině spekulací, ale jak si lidé dokážou nadávat, ponižovat se... Ale většinou si jen snaží kompenzovat nějaké své trauma z minulosti.

38
Před 2 roky

Pořád se do toho rýpe a teď ti mladší politici jako je Pekarova Jurečka a mnoho dalších by byly v StB protože jim jde jen o moc a ne o lidi a hlavně Pekarova ta má v hlavě prázdno jen ta její panovačnost, zákeřnost, zášť a závist

39
Před 2 roky

Pane Havránku, můžete mně sdělit, které soudy rozhodly o tom, že A.Babiš je bývalým agentem a aktivním spolupracovníkem StB. Já jsem našel rozhodnutí 3 soudů, že A.B. byl veden jako agent neoprávněně, poslední rozhodnutí je z roku 2017.

38
Před 2 roky
Rostislav Bezděk

Vy jste se dnes probudil z komatu?

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt