1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Po dlouhé době střízlivý a objektivní pohled. Je vidět. že generál má něco za sebou a ví o čem mluví.

28
Před 2 roky
Petr Chabera

X krat uz se mylil. Myslenim zabrednul x let zpatky. ruSSia army stoji za ho.

7
Před 2 roky

Ukrajina stojí před ekonomickou a vojenskou katastrofou, a do léta se toto podle mě projeví...

30
Před 2 roky
Michal Rak

To ovšem Rusko taky

3
Před 2 roky

Síly se srovnají? Snad chtěl říct, že síly se srovnaly v momentě, kdy Ukrajinci dostali 18 HIMARSů… pořád stojí proti obrovské přesile, nikdy ty síly srovnané nebyly. A přesto stačí 18 raketometů, aby se ten obr na hliněných nohou zasekl.

5
Před 2 roky

Mi se tedy moc nezdá, že by ukrajinské postupy nějak extra zpomalily. Charkovska oblast, cherson. Dává smysl vše nejprve pořádně zabezpečit pred případným protiutokem a až pak jít dál. Šedivý se už xkrat zmylil. Já podle všeho odhaduji, že příští léto bude dobojovano a Rusko z Ukrajiny víceméně vyhnano. Pokud nebude v Rusku dříve převrat.

28
Před 2 roky
Vojtěch Fabian

Vhké sny Vojtěcha Fabiána (generála od klávesnice).

17
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 roky

Děkuji panu Šedivému za jeho nestranné a věcné hodnocení konfliktu. Jako jeden z mála si zachoval chladnou hlavu. Voják každým coulem.

32
Před 2 roky
Martin Porubčan

ano a zase ano,

1
Před 2 roky

Z ukrainy zbyde pouze pole neorane,putin neprohraje,nefandim válce muj názor,pokud pujde opravdu do finale odnesem to všichni,hodi to tam budem v tom litat s ukrainou.Dik us .

11
Před 2 roky
Jaro.jelinek

Takže kdyby napadnul nás tak byste taky souhlasil aby se na nás všichni vykašlali a nechali nás ať nás Putin schlamstne?Souhlasil byste aby se vaše životní úroveň vrátila o padesát let zpátky?

3
Před 2 roky

Pane Emmer snad si fakt nemýslite že je Putin k zastavení,jedine mirove jednáni,At mu daj tu blbou Luhantskou oblast a je klid.Neni Putin normálni ,pokud neustopi Ukraina pak uvidite co bude .

2
Před 2 roky
Jaro.jelinek

Takže kdyby přišel Putin k nám a řekl že chce Moravu,tak mu jí taky dáme?Nebo kdyby přišel do města kde bydlíte a řekl že chce barák ve kterém bydlíte tak budete taky souhlasit aby mu ten barák dali?

4
Před 2 roky

"Pomou Rusku jeho spojenci?"

Jsem na 100% přesvědčen, že nepomou! 😁

10
Před 2 roky
Petr Škoda

Potřeba ropy a plynu je víc, jak si myslíme. Zdražováni nevydrží do nekonečna a bez surovin se žít nedá. Jednou se bude rozhodovat, nejezdit, netopit, nesvítit, ještě hlad, myslíte, že někdo bude ještě tvrdit, hrdost nade vše. A Rusko je velké, vydrží hodně a přejme si, aby někdo netřískl do stolu a nevypustil ty nejsilnější zbraně opravdu, zatím jsou ve skladech.

21
Před 2 roky

Už i němci jsem četl na internetu že kdyby jednali před anexi nemuselo vubec k válce dojit.No a dorazil to slavny Biden,za Trampa by tomu taky nebylo.

8

O čem to mluví???? To je stejný jako kdyby řekl že každý vrah není zbabělec

Rus tam zabíjí, krade, znasilnuje atd.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt