Po dlouhé době střízlivý a objektivní pohled. Je vidět. že generál má něco za sebou a ví o čem mluví.
X krat uz se mylil. Myslenim zabrednul x let zpatky. ruSSia army stoji za ho.
Ukrajina stojí před ekonomickou a vojenskou katastrofou, a do léta se toto podle mě projeví...
To ovšem Rusko taky
Síly se srovnají? Snad chtěl říct, že síly se srovnaly v momentě, kdy Ukrajinci dostali 18 HIMARSů… pořád stojí proti obrovské přesile, nikdy ty síly srovnané nebyly. A přesto stačí 18 raketometů, aby se ten obr na hliněných nohou zasekl.
Mi se tedy moc nezdá, že by ukrajinské postupy nějak extra zpomalily. Charkovska oblast, cherson. Dává smysl vše nejprve pořádně zabezpečit pred případným protiutokem a až pak jít dál. Šedivý se už xkrat zmylil. Já podle všeho odhaduji, že příští léto bude dobojovano a Rusko z Ukrajiny víceméně vyhnano. Pokud nebude v Rusku dříve převrat.
Vhké sny Vojtěcha Fabiána (generála od klávesnice).
Děkuji panu Šedivému za jeho nestranné a věcné hodnocení konfliktu. Jako jeden z mála si zachoval chladnou hlavu. Voják každým coulem.
ano a zase ano,
Z ukrainy zbyde pouze pole neorane,putin neprohraje,nefandim válce muj názor,pokud pujde opravdu do finale odnesem to všichni,hodi to tam budem v tom litat s ukrainou.Dik us .
Takže kdyby napadnul nás tak byste taky souhlasil aby se na nás všichni vykašlali a nechali nás ať nás Putin schlamstne?Souhlasil byste aby se vaše životní úroveň vrátila o padesát let zpátky?
Pane Emmer snad si fakt nemýslite že je Putin k zastavení,jedine mirove jednáni,At mu daj tu blbou Luhantskou oblast a je klid.Neni Putin normálni ,pokud neustopi Ukraina pak uvidite co bude .
Takže kdyby přišel Putin k nám a řekl že chce Moravu,tak mu jí taky dáme?Nebo kdyby přišel do města kde bydlíte a řekl že chce barák ve kterém bydlíte tak budete taky souhlasit aby mu ten barák dali?
"Pomou Rusku jeho spojenci?"
Jsem na 100% přesvědčen, že nepomou! 😁
Potřeba ropy a plynu je víc, jak si myslíme. Zdražováni nevydrží do nekonečna a bez surovin se žít nedá. Jednou se bude rozhodovat, nejezdit, netopit, nesvítit, ještě hlad, myslíte, že někdo bude ještě tvrdit, hrdost nade vše. A Rusko je velké, vydrží hodně a přejme si, aby někdo netřískl do stolu a nevypustil ty nejsilnější zbraně opravdu, zatím jsou ve skladech.
Už i němci jsem četl na internetu že kdyby jednali před anexi nemuselo vubec k válce dojit.No a dorazil to slavny Biden,za Trampa by tomu taky nebylo.
O čem to mluví???? To je stejný jako kdyby řekl že každý vrah není zbabělec
Rus tam zabíjí, krade, znasilnuje atd.