ať se ten rádoby ekonom zbaví svých vlastních peněz....tyhle blbý kecy nemohu ani číst ani poslouchat...
potřebují parchanti z lidí ty naspořené peníze dostat, aby pokryli svoje investice a zvýšil se HDP...
Spořte si na důchod a pak až po letech kdy půjdete do důchodu si můžete koupit za naspořené peníze třeba basu piva.
Inflace sníží hodnotu úspor pomalu - blbá investice pak okamžitě. Vyberte si!
To je jako hlava 22. Na jedné straně šetřit na důchod a na druhé se zbavit peněz. Bože pomoc mně, já to nedávám..
Ale na dúchod přeci nemáte šetřit v penězích pod madrací. To hlavní co máte mít na dúchod je vlastní malý nízkoenergetický byt v domě s výtahem. To je to hlavní do čeho máte investovat.
Což je logické a jelikož přijdeme hned v příštím roce o většinu průmyslu a pracovních míst které jsou závislé a mohli jsme je mít jen za ceny energií které teď dlouhou ,dlouhou dobu nebudeme mít tak se dá snadno předpokládat že konec pád měny bude ještě o dost horší .
Potřebují,aby se lidé zbavili peněz a hlavně hotovosti,ta zamýšlené digitalizaci hodně překáží!
Běžte už do p....e s neustálým strašením. Pád koruny, nové nemoci, počasí, válka, energie, nedostatek léků a drahé jídlo. Fakt na palici !!!
Věřte všemu a obzvláště Seznamu.
Prodejci si stěžují na pokles tržeb , tak sakra holoto koukej utrácet i za to , co nepotřebuješ , já chci víc a víc a ty mi musíš dát vydělat !!!!
Přesně tak,potřebují od lidí vytáhnout co nejvíc peněz,zatím se jim to daří,obchody s jídlem narvané plné košíky !!!
Mi připomíná Andora Šándora, co se při "tiskové konferenci" vytasil s bunkry...😁 Pan Pikora zase nabízí prostřednictvím tohoto článku zlato no. Každý se nějak živíme...
No konečně - zlatá doba když bylo za EURo 28 ......