1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Kecá, koruna posiluje ( ve skutečnosti je mnohem výš, než se udává)a všechny špatné zásahy centrální banky jsou na příkaz EU. Kurzy jsou drženy uměle. A nejvíc se silné koruny bojí právě EU. Koukněte na slováky , k čemu mají euro, když makají u nás za kačky? Kdyby to bylo lepší tam za eura, tak by sem nejezdili. A kecy, že se platí v eurech jsou jen kecy, dřív se v jednotlivých státech platilo národními měnami a taky na ně nikdo nepřecházel.

189
Před 2 roky
Vladimír Karásek

Jako co má společného hladina příjmu na Slovensku s EUR to bych teda rád věděl.

17
Před 2 roky

Ti ekonomové jsou šašci - není to ani pár týdnů, kdy jsem četl článek od jiného ekonoma, který radil neutrácet, neboť pokud budeme ochotni platit už nyní přemrštěné ceny za zboží, jídlo atd., tak je obchodníci vyšponují ještě výš a inflace dále výrazně poroste... A tenhle radí utrácet a přiživovat inflaci... Lepší přijít o dalších 10% úspor a mít stále 90% peněz v rezervě, než utratit 100% a pak nemít na jaře nebo na podzim na zaplacení nedoplatků za energie.... Jestli mají lidi mozek v hlavě, tak naopak začnou po novém roce drasticky šetřit - zastropování cen vláda neutáhne dlouho a za rok můžeme platit za megawatu elektřiny klidně 15-20tis... V téhle situaci, do které nás EU a rusáci dostali, by se úspor zbavil jen naprostý idiot...

24
Před 2 roky
Milan Štrupl

Nikdo nechce aby to za nás vláda platila to je holý nesmysl. Ale mají páky nato aby to řešily . A tahle kryze už začala před Ukrajinou. A před volbami . Už Babišovy vyčítaly gryndeal. Tahle vláda udělala děravý deštník a mysli si že to vyhrála. Proč to neřeší . Je hezké dávat lidem . Ale co je to za řešení .jak dlouho chcou jet na téhle vlně euforie. A až dojdou v kaše prachy tak co však lidí zaplatí víc už teď platíme to je řešení? Dávám tomu rok a až se lidi naštvou tak se budou divit. Tady to dobře nedopadne lidí co pracují a tvrdé aby hledaly ještě jednu práci. A co nepracuje ještě dostane vysoký důchod. Co maká dostane sotva almužnu kde to jsme. A do důchodu v 80. Ten kdo tohle volil byl člověk bez rozumu unas je všechno špatně.

5
Před 2 roky

Tak to jsem v klidu, nemám o co přijít...

4
Před 2 roky

proste EURO a pkkud je tady vetsina proti, tak svazak CZK s eurem.. a je to

1
Před 2 roky

Zbavte se peněz ,investujte do našich fondů a za pár let dostanete to co je hnědé,vypadá to jako banán a nemusí se to loupat

88
Před 2 roky
Famfula

dík dnes jsem se poprvé zasmála

16
Před 2 roky

Tyhle rady rádobyodborníka je jen skrytá reklama na další z mnoha investičních společností, vzhledem k tomu, že jeho rady přesně kopírují obchodní zájmy jeho firmy.

106
Před 2 roky

Vláda nesmyslně rozprodává devizové rezervy a těch je navíc škoda. Co je teď jisté je to, že jdou a ještě půjdou dolů ceny nemovitostí. Tam se s koupí vyplatí počkat.

11
Před 2 roky
Jan Lubenský

Tak dolů půjdou ceny energeticky náročných domů,bytů.U těch ostatních to rozhodně nehrozí.

9
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Investujte do produktů bank a investičních společností ,které i já zastupuji.Asi tak nějak to chtěl říct.

36
Před 2 roky

Tak kdyby se nekdo chtel zbavit tech penez .... tak cislo meho uctu je 60123456/2220

17
Před 2 roky
Otto Kubis

Poslal jsem vám korunu

12
Před 2 roky

Zbavte se peněz dřív, než přijdete o úspory, radí ekonom. Připustil vyšší riziko pádu koruny

Super taktika jak donutit lidi vytáhnout úspory a skončit bez rezerv!

33
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt