Zavřela bych majitele pěnkav do výtahu a nechala je trylkovat. Ten, který by trylkoval nejvíc, mohl by ven.
No asi to časem také zakáží. Lidstvo se vyvíjí, staré krutosti už vymizely, ale zase některé nové se objevily.
No a české zabijačky taky pomalu mizí.
To že je sport??? Hnus je to !!! Kdyby raději chodili do přírody ty bezbranné ptáčky krmit, stavět jim budky a celkově je chránit...... Žasnu, co je to za d.e.b.i.l.n.í tradice v nedalekých zemích v Evropě, v rádoby civilizované Evropě !!! Jedni masakrují delfíny (Dánsko) ve jménu tradice, druzí si "vybíjejí" emoce na býcích v koridě (Španělsko) třetí chytají ptáčky na lepové pasti (Francie) aby si na nich "pochutnali", prý je to delikatesa :- ((( a další tráví překrásné dravce zakázanými jedy, protože jsou "škodná"....a tak by se dalo pokračovat. Je to k pláči, co vše někteří lidé považují za zábavu, ale pro mě je to zvrácenost. Potom se ani nedivím, jaké otřesné trestné činy se páchají na lidech.
A nám budou zakazovat syrečky...
V odkazu se píše o Belgickém národním sportu, v nadpisu pak je Dánský národní sport a v článku se píše o Holandsku.... a pak si vyber 😄
To mě rozsekalo. 😄 Prý jeden byl nadopován testosteronem a v další krabici našli místo ptáta CD přehrávač. 😄 Ten sport vypadá zajímavě. Tady by to ale sluníčkáři zase zatrhli, že je to prý týrání zvířátek.
Protože to je naprosté týrání zvířatek,ale když tam nejsou sýkory,tak prý v pohodě 😂😂
Můj ty bože...věrohodnost článku není ani 0...spíš tak -100.
Pane Chalupa, alespoň si to přečtěte, když to vyleze z toho překladače. Dánsko a Holandsko jsou od sebe docela daleko.
Jestli za tohle dostáváte zaplaceno, pak máte práci snů! 😄 Závidím!
Omezenci. Ptáci prostorem, hráči rozumem.
A co korida ve Španělsku?
Článek není o španělské koridě.
Tedy, pokud to není nějaká "aprílová" zpráva (přestože je prosinec) tak musím říct, že je to jedna z nejblbějších činností, jak trávit volný čas.
Sport ???? Krutost lidská dosahuje vrcholu a proto se děje, co se děje. Patří nám to. Jsme nejhorší odpad na této zemi.