1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

A já jsem si najivně myslel že je moravák a on ten kašpar je ukrajinec. A ví to vůbec sám co vlastně je?

12
Před 2 roky
Jiří Prantl

To není Moravan. To je dement žijící ve svém světě.

10
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Kdo rval, ze Babis nehorazne zadluzuje stat, to musi skoncit, neni mozne takto nas zadluzovat, to by splaceli dalsi 3 generace. Babis nas zadluzil, ale v covidu, aby nepadly nase firmy i lidi a diky tomu mame nizkou nezamestnanost, kterou se ale chlubi vlada. To uz je moc.

5
Před 2 roky

Hlavně, že má za sebou ukrajinskou vlajku...

87
Před 2 roky
Marek Hanousek

Fialovi jde jen o Ukrajinu,nic jiného nevidí, jen jak hlouběji zastrčit hlavu do Zelenského pozadí !

73
Před 2 roky

Fialka dokáže z nás udělat nejzadluzenejsi stát. Já mu věřím a cele petidemolici

30
Před 2 roky

Ať žije nejlepší ukrajinský premiér Péťa Žvanil....sláva ukrajina.jsem rád,že tenhle bordel zaplatí moje děti a jejich děti....😁😁🤭🤭ale budu jim stále opakovat že se musí cítit dobře,demokraticky a prozápadně.🤗😁🤭

14
Před 2 roky

Fotograf je trochu zlomyslný, nebo dokonale předpovídá,že Piotr Fialenko bude brzy premierem Ukrajiny.

39
Před 2 roky
Martin Jirsa

Já myslím že už je, aspoň "stínový".

33
Před 2 roky

Cituji: "Vláda Petra Fialy avizovala, že chce ušetřit 70 miliard. Kde je vezme?" Problémem státních financí jsou ekonomové. Ekonomové, ve skutečnosti jen podnikoví účetní, protože umí řídit firmu, stát ani náhodou. Dokonce se k tomu klíčovému problému vyslovil A. Babiš (AB 2014: Chci řídit stát jako firmu; AB 2021: Stát není firma). Vrátím se k otázce z uvedeného citátu: Kde je vezme? Například ve státním důchodovém systému, kde bylo jen v roce 2022 vydáno 60 miliard korun na základě vadné účetní metodiky z ničím nekrytých účtů klientů ČSSZ. Podobně je tomu v případě financování zdravotnictví, kde šlo jen za rok 2022 o účetně vadné vydání 20 miliard korun. Proč to ministr financí Stanjura neudělá? Protože vláda žije v bublině, a proto ji občané ani jejich dopisy, byť prošlé přes podatelnu a opatřené číslem jednacím, nezajímají.

Před 2 roky

Je to konflikt žádná válka Válka se musí vyhlásit a tu Putin nevyhlásil Je v tom velký rozdíl mezi válkou a konfliktem Válku mají v hlavě jen ti z pětislepence

37
Před 2 roky

Horší vláda tu nikdy nebyla a pan Fíala by se měl zahrabat hluboko do země,než mu dá někdo do hubu

48
Před 2 roky
Jan Trýzna

Naprosto typickej komentář nějakého typka z hospody...váš je víc než mravenců

35
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Fiala se pořád vyhlašuje jak pomáhá lidem, ale na Babise nebude mít nikdy . Doteď Fiala nesehnal léky pro děcka a kteří potřebují v ČR léky. Babiš dělal pro lidi jedné sehnal vackciny pro své občany a zachránil hodně lidi ale Fiala kašle na lidi.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt